Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

SKENER MAXBET SPORTA Zvezda sa mnogo slabih mesta, Katai nije došao na utakmicu, odbrana očajna

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Pala je Zvezda u Budimpešti, u meču koji je mogao da joj donese evropski benefit. Ovakvim epilogom joj je krajnje ugrožena sezona na međunarodnoj sceni.


Francuska: Na meču Strazbur – Lil, naša kladionica nudi kvotu 1.90 za igru ug 3+.


Previše je bilo slabih mesta u igri crveno-belih da bi mogli da se nadaju boljem epilogu. U gotovo svim linijama tima.

Evo kako je MaxBet sport video učinak fudbalera Crvene zvezde.

MILAN BORJAN

Učinio sve što je mogao. Ni za jedan od golova ne snosi ni promil krivice, naprotiv, učinio je sve što je bilo do njega. U nekoliko navrata ponovio jedinu boljku – ispucavanje lopte. Ocena: 6.

MARKO GOBELJIĆ

Ni blizu igrača koji je prošlog četvrtka bio među najboljima na terenu. Velike probleme mu je zadavao Gojak, koji je pored njega i ubacio loptu neposredno pre prvog gola. Poput Rodića, loše reagovao kod odlučujućeg pogotka. Imao tek jedan izlet u napad i dobar centaršut, ali bez efekta. Ocena: 5.

STRAHINJA ERAKOVIĆ

Solidno počeo, ali zajedno sa kolegom iz sredine odbrane nestao u dva ključna trenutka. Pred kraj, očajnom reakcijom umalo da kumuje trećem golu. Ocena: 5.5.

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ (do 82. minuta)

Ni senka moćnog štopera iz minule sezone. Potpuno statičan kod prvog gola mađarskog tima. Domaći igrači su mu prepustili da počinje napade, a to svakako nije njegov posao. Mora da bude mnogo bolji, jer ovo ne liči na njega. Ocena: 5.5.

MILAN RODIĆ

Bio je nešto manje opterećen od kolege sa suprotnog boka i stizao je da zatvori većinu prodora, ali poput Dragovića ostao zaleđen u tom 23. minutu. Još slabije je reagovao u odlučujućem momentu meča, kada nije ni pokušao da omete strelca ili da pokuša da izbaci loptu. Bez ijedne napadačke akcije. Ocena: 5.

SEKU SANOGO (do 27. minuta)

Imao maler da se rano povredi. Bez ocene.

GELOR KANGA (do 82. minuta)

Najkonkretniji u prvom poluvremenu. Pokušavao je da poveže linije, ali nije imao saveznike. Padao kako je meč odmicao i ponovio već više puta viđenu boljku. Izgubio dve lopte tamo gde se ne sme. Jednom ga je spasao Bukari, drugi put se sam iskupio. Ocena: 6.

STEFAN MITROVIĆ

Ubedljivo najopasniji u Zvezdinom napadu. Počeo bojažljivo, ali je u drugom poluvremenu bio konstantna pretnja. Posle sjajnog spirnta postigao gol za izjednačenje, nešto kasnije nije imao sreće da njegov volej završi u mreži. Ocena: 7.

MIRKO IVANIĆ

Nije ličio na igračas koji je jedna od udarnih igala tima. Njegovi pogrešni pasovi su u prvom poluvremenu dečlovali iritantno. Za nijansu bolji u nastavku, ali bez ijednog konkretnog poteza koji bi napravio razliku. Ocena: 5.

ALEKSANDAR KATAI (do 61. minuta)

Jednostavno, nije došao na utakmicu. U većem delu prvog poluvremena potpuno neprimetan. Sličan i u nastavku. Bez dodavanja, spor u direktnim duelima. Jedna od najslabijih njegovih partija u oba mandata u crveno-belom. Ocena: 5.

ALEKSANDAR PEŠIĆ

Gotovo nijednu upotrebljivu loptu nije dobio u prvom poluvremenu. Početkom nastavka je sjajno okrenuo štopera domaćina, ali je prethodno smirio loptu rukom. Borio se do kraja, osim Mitrovića imao veliku priliku i sve školski uradio, ali je bio neprecizan. Ako je nešto dobro, najasvljuje bolje dane. Ocena: 6.

IZMENE

KINGS KANGVA (od 27. minuta)

Sezonu je počeo odlično, a onda je usledio strmoglav pad. Nenadano rano je dobio priliku i nije uspeo da stvori razliku na terenu. Njegov komičan pokušaj udarca mogao je skuplje da košta Zvezdu. Na kraju pokušao iz slobodnog udarca. Ocena: 5.5.

OSMAN BUKARI (od 61. minuta)

Ušao umesto slabog Kataija u najgorem trenutku, tek što je primljen drugi gol. Trudio se, ali nije uspeo da probije po desnom boku. Ocena: 5.

NEMANJA MILUNOVIĆ (od 81. minuta)

U finišu igrao u špicu napada i “zaradio” slobodan udarac u dalekoj nadoknadi koji je bio posednja šansa za izjednačenje. Bez ocene.

JOVAN MIJATOVIĆ (od 82. minuta)

Debitovao u prvom timu i na međunarodnoj sceni. Debi je mogao da bude bajkovit da je bio samo malo precizniji. Naravno da Zvezdinom biseru nema šta da se zameri. Bez ocene.

TRENER

MILOŠ MILOJEVIĆ

Nije uspeo dauzdigne ekipu na talasu beogradskih 4:1. Naprotiv, ekipa mu je u prvih 45 minuta delovala bledo, bezidejno, uz igru bez glave i repa i to je jedno od pitanja na koja mora da odgovori. Takođe, moraće makar da pokuša da “zategne” odbranu jer su oba gola bila jeftina. Sasvim skučenog manevarskog prostora kada je reč o izmenama, na teren je slao koga je mogao. Uveo je Zvezdinu budućnost, mladog Jovana Mijatovića i to je jedino za pohvalu. Ocena: 5.

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.