Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

UBEDLJIVA POBEDA ČUKARIČKOG “Brđani” ostali u trci za Evropu

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Čukaričkog (foto: Starsport)

Fudbaleri Čukaričkog su pred svojom publikom posle preokreta ubedljivo savladali ekipu lučanske Mladosti u drugoj rundu plej-auta Superlige Srbije – 4:1.


NBA LIGA: Finiks – Minesota (04.30), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.57


Utakmica nije imala poseban rezultatski značaj za goste, ali zato jeste za domaće koji su sada na svega dva boda od četvrte pozicije. Ipak, susret je bolje otvorio tim iz Lučana.

Igrao se 17. minut kada je Jakuba Silue pogodio za vođstvo gostiju. To nije previše poremetilo “brđane”, koji su do poluvremena uspeli da preokrenu.

Najpre je Stefan Kovač bio precizan u 31. a zatim Vinisijus Melo u 39. imutu. Ulogu asistenta kod oba pogotka imao je Bojica Nikčević.

Na startdu drugog dela, u 48. minutu, Melo je pogodio za 3:1, da bi konačan rezultat postavio Viktor Rogan u 91. minutu posle sjajnog pasa Đorđa Ivanovića.

SUPERLIGA SRBIJE – 2. kolo plej-ofa

Petak

Čukarički – Mladost 4:1 (2:1)
(Kovač 31, Melo 38, 48, Rogan 90+1 – Silue 17)

Subota

17.30 Vojvodina – Crvena zvezda
18.00 Napredak – Radnički 1923
19.30 Partizan – TSC

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.