Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLS Remi na Voždovcu, po bod za “zmajeve” i Spartak

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Momenat sa utakmice Voždovac - Spartak (foto: Starsport)

Drugo kolo plej-auta Superlige Srbije otvorili su fudbaleri Voždovca i Spartaka iz Subotice, koji su remizirali na krovu TC Stadion – 0:0.


BUNDESLIGA: Bohum – Hofenhajm (20.30), kvota na tip 4+ u kladionici Maxbet iznosi 2.00


Utakmica nije bila preterano atraktivna i uzbudljiva, bez obzira na to što su obe ekipe pokazale veliku želju. Ipak, šanse i golovi su izostali.

Ovakav ishod svakako lakše podnosi ekipa sa severa, budući da ima 38 osvojenih bodova i najbolje je rangirana od svih ekipa u plej-autu, dok su “zmajevi” sa 34 na samo bod od opasne zone.

SUPERLIGA SRBIJE – 2. kolo plej-auta

Petak

Voždovac – Spartak 0:0

Subota

16.00 Radnik – Novi Pazar
18.00 Javor – IMT
20.00 Železničar – Radnički

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.