Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ODRŽANA SEDNICA FSS Najmodernija podloga za sve klubove Superlige!

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

FSS (Foto: FSS)

Danas je u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana sednica Izvršnog odbora, na kojoj su donete neke veoma važne odluke.


LA LIGA: Real Sosijedad – Real Madrid (21.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 2.90


Sednicom je predsedavao potpredsednik FSS, Branislav Nedovimović, a jedna od najvažnih odluka odnosi se na realizaciju projekta modernizacije fudbalske infrastrukture i instalacije najmodernijih travnatih podloga na svim terenima Super lige, ali i širom Srbije.

Odluka o novoj podlozi

Doneta je odluka o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Nišu i Novom Sadu, projekti koji će da budu od kapitalne važnosti za razvoj fudbala u Srbiji. Pored novih centara u Nišu i Novom Sadu, predviđena je i rekonstrukcija Sportskog centra FS Beograda na Adi Ciganliji. Takođe, usvojen je Kalendar takmičenja za sezonu 2024/25.

Pored toga, članovi fudbalske Vlade usvojili su odluku o dodeli javnih priznanja za značajna fudbalska ostvarenja.

“Dijamantsku loptu” FSS dobiće igrači sa više od 75 nastupa, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović. “Zlatna lopta” FSS pripašće igračima koji su odigrali 50 i više utakmica u dresu najdražih boja, Filipu Kostiću, Nemanji Gudelju i Nikoli Milenkoviću.

Sednica je takođe iskorišćena da se pruži podrška selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovom timu pred predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

– Čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije, na danas održanoj sednici Izvršnog odbora, a na predlog Branislava Nedimovića, potpredsednika FSS, pružili su punu podršku selektoru Draganu Stojkoviću i njegovom stručnom štabu, igračima na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem, za dobar nastup na predstojećem Prvenstvu Evrope u Nemačkoj. Fudbalska Vlada učinila je sve da najbolji nacionalni tim u dobrom raspoloženju dočeka i počne pripreme zakazane za 1.jun, a zatim, nadamo se svi, obraduje naciju na najvažnijem reprezentativnom takmičenju u Evropi. Srbija će prvi put od osamostaljenja biti učesnik samita najboljih evropskih selekcija, motiv više da Orlovi polete i naciju učine ponosnom. Jedan tim, srcem svim – nadovi se u saopštenju FSS.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.