Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ŠOK U ISTANBULU Poraz Fenerbahčea od Milana koji povećava šanse Partizana za peto mesto

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Košarkaši Milana (Foto: Starsport)

Večeras su u Istanbulu zaostali meč 24. kola Evrolige igrali Fenerbahče i Milano, a gosti iz Italije su napravili veliko iznenađenje i pobedili sa 85:72. Košarkaši Milana se nalaze u izvanrednoj formi, pa matematički još uvek mogu da se nadaju plasmanu u Top8.


ENGLESKA 3 Plimut u utorak (20.45) gostuje Akringtonu, a u našoj kladionici  kvota na pobedu gostiju je 1.68. 


Fenerbahče je sada na petom mestu sa skorom 17-12, imaju dve pobede manje od četvrtoplasiranog Monaka i male su šanse da do plej-ofa obezbede prednost domaćeg terena. Oni imaju samo jednu pobedu više od Partizana i pet kola pre kraja crno-belima se povećava šansa da sa petog mesta završe regularni deo Evrolige.

Šabaz Nejpir, koji se ranije dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, predvodio je Milano do velike pobede u Istanbulu sa 26 poena, dok je Timoti Luvalu dodao 19. U domaćem timu najefikasniji su bili Motli sa 22 i Gudurić sa 19.

U 30. kolu, Fenerbahče dočekuje ekipu Žalgirisa, dok će Milano da ugosti Bajern. Partizan je u petak domaćim Olimpijakosu, a Zvezda dočekuje Baskoniju u četvrtak.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVO ZVEZDINO SAOPŠTENJE Aco, nije greška… Ne volimo što moramo da se oglašavamo

“OFANZIVNA ANARHIJA” Kritike na račun Reala iako je prvi u Španiji i drugi u Evroligi

1 komentar

1 komentar

  1. Miloš

    22.03.2023. at 15:59

    Neki oni obezbede i 8.mesto ,kakvo crno 5.Partizan ima ubedljivo najteži raspored od svih konkurenata za Top 8.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.