Budimo u kontaktu

ITALIJA

SPORTSKI DIREKTOR JUVENTUSA: Vlahović može da ide ako stigne ponuda koja se ne odbija!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Vlahović možda ostane u Torinu (Foto: Beta/AP)

Jedna od većih transfer saga ovog leta je odlazak Dušana Vlahovića iz Juventusa. Po svemu sudeći ni čelnici “stare dame” ne znaju šta će sa srpskim napadačem.


LIGA ŠAMPIONA U sredu od 20.30 Larne dočekuje HJK. Tim iz Helsinkija je favorit, a kvota na “dvojku” je 2.40.


Red zainteresovanih za Dušana Vlahovića je dugačak. Pominju se Totenhem, Bajern, Čelsi i Pari Sen Žermen. Ipak, zvanične ponude u Torinu nema. O Dušanu Vlahoviću je sada pričao novi sportski direktor Juventusa – Kristijano Đuntoli.

Čvrsto verujemo u Dušana. I fokusirani smo na njega. Smatram da imamo odličan napad. Ali, jasno je i da moramo da sredimo račune. Pa, ako stigne ponuda koja se ne odbija… Kolika ponuda? Ne bih se bavio sumama. Pričaćemo o tome ako neka ponuda stigne – rekao je Đuntoli.

Kao pojačanje Juventusa pominje se Romelu Lukaku, ali…

Ne mogu u ovom momentu da pričam ni o jednom igraču konkretno, jer smo tek na početku prelaznog roka. Imamo Vlahovića, Kijezu, Milika i Kena, napadače u koje čvrsto verujemo. Ubeđeni smo da imamo odličnu bazu u ofanzivi.

Neicrpna tema je zvezda tima Pol Pogba.

On ima kvalitet, iskustvo, polako izlazi iz teškog perioda.

Juventusu je novac preko potreban.

Za Mekenija nikada nismo rekli da nije u našim planovima. Ali, neki drugi momci su na transfer listi i mogli bi da odu. Zakarija i Artur pregovaraju sa drugim klubovima, Bonući takođe, međutim, svi su još tu.

Juventus gaji samo najviše ciljeve.

Nećemo sebi postavljati minimalne ciljeve, nego ćemo da učinimo sve, iz dana u dan, da budemo što bolji – zaključio je Đuntoli.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.