Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SPREMA SE BOMBA Automobil otkrio novi klub, sve izvesnije čiji će dres obući Ronaldo! (FOTO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Kristijano Ronaldo se po svemu sudeći vraća u klub u kojem je sve i počelo (Foto: Beta/AP)

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (37), uskoro bi mogao da napusti Mančester junajted i karijeru nastavi u Sportingu iz Lisabona. Portugalski mediji javljaju da su počeli pregovori Sportinga i “crvenih đavola” o pozajmici 37-godišnjeg napadača i neće biti nikakvo iznenađenje ako se ovaj as uskoro vrati u redove lisabonskog velikana.


DANSKA 1 Odenze u ponedeljak od 19.00 dočekuje Nordsjiland a kvota naše kladionice na “keca” je 2.20.


Sumnju da se nešto dešava u Lisabonu privukla je nedeljna fotografija iz glavnog grada Portugalije. Ronaldov automobil primećen je na parkingu stadiona “Žoze Arvaladze” i to je izazvalo euforiju navijača lisabonskih “lavova”. U nedelju uveče je stigla i informacija kako lisabonski velikan želi da dovede Ronalda na pozajmicu.

Ronaldov automobil u nedelju na parkingu stadiona Sportinga (Foto: Printskrin)

Kristijano Ronaldo je prošao omladinske selekcije Sportinga. Za prvi tim je odigrao 31 meč i postigao je pet golova, a nakon toga je krenuo njegov veliki uspon. Ronaldo je rukovodstvu Mančester junajteda ranije poručio kako zbog privatnih razloga ne može da se priključi ekipi koja je odavno počela pripreme bez njega.

On je potom zatražio da mu omoguće odlazak iz kluba. Nema Ronaldo želju da propusti nastupe u Ligi šampiona i želi da ode u tim koji igra u ovom takmičenju.

Kristijano Ronaldo je prošle godine bio najbolji igrač Mančester junajteda u očajnoj sezoni za klub. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola.

PROČITAJTE JOŠ:

STVARNO JE POSEBAN Murinjo se tetovirao, nećete verovati šta će večno da nosi na koži (FOTO)

NOVA ERA TV PRENOSA: Kao da ste na terenu, ali stvarno! Ovo izgleda neverovatno… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.