Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

SRAMOTA Australijanci objavili karikaturu kojom se podsmevaju Đokoviću (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković tokom treninga u Melburnu (Foto: Beta/AP)

Izgleda da Australijanci imaju pik na Novaka Đokovića. Odlukom tamošnjeg ministra za imigracije Aleksa Hoka, najboljem teniseru sveta je drugi put za nekoliko dana odbijena viza.


PREMIJER LIGA: U subotu od 13:30 igraju Mančester siti – Čelsi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.75. 


Sada je dovedeno u pitanje Đokovićevo igranje na Australijan openu koji u ponedeljak počinje u Melburnu. Ono što je najvažnije je da je odložena njegova deportacija, a za vikend će neke stvari biti jasnije.

Izgleda da Australijancima nije dovoljno što najboljeg tenisera sveta tretiraju kao najvećeg kriminalca. Prvo su mu dozvolili da dođe u njihovu zemlju, a onda su mu uskratili vizu.

Pet dana su ga držali zavtovrenog u jedoj sobi u hotelu koji je namenjen za migrante. Ipak, sudija je u ponedeljak presudio na Novakovu stranu.

Sada Australijancima nije dovoljno što su mu drugi put odbili vizu, već se time i naslađuju. Tamošnji list “The age” je objavio karikaturu ka kojoj se vidi kako Đoković gori u nekom kontejneru. Pored njega je ministar Hok koji je pocepao papir na kojem piše viza i govori: “Prednost, vakseri”.

SUD NA STRANI NAŠEG TENISERA Odložena Đokovićeva deportacija iz Australije

Odluka australijskih vlasti glavna vest u regionu, a Hrvati osmislili novi izraz za celu situaciju

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.