Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OGLASIO SE VOŽDOVAC Samo neka bude čestito i u duhu fer-pleja

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Voždovca (Foto: FK Voždovac)

Preostala su još četiri kola do kraja superligaške sezone. “Zmajevi” su trenutno na 13. mestu koje vodi u baraž za opstanak i imaju pet bodova više od Železničara koji je prvi ispod crte. Povodom odlučujućih utakmica, saopštenjem se oglasio Upravni odbor Voždovca.


Na meču Salernitana – Atalanta, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru ug 4+.


Saopštenje prenosimo u celini.

U susret samoj završnici prvenstva i konačnom raspletu po pitanju borbe za ostvarenje svojih ciljeva, svih klubova, FK Voždovac oseća potrebu da još jednom istakne osnovni postulat viteškog nadmetanja u sportu – FER-PLEJ!

Klub smo koji je svoj integritet izgradio upravo na vrednostima koje se temelje na čestitom i poštenom nadmetanju. U tom smislu, očekujemo od svih aktera, pre svega od nas samih, a potom naših protivnika, publike i svih onih koji čine fudbalski dekor tokom 90 minuta, da budu dostojni uloge koju obavljaju. Na kraju, ili na početku, očekujemo od onih koji su najodgovorniji za regularnost takmičenja i deljenje pravde tokom utakmice, da obezbede jednake uslove za sve učesnike i svoj posao obavljaju kako je to jedino za nas i prihvatljivo – ČESTITO!

FK Voždovac se do sada nije oglašavao tim povodom, nadamo se da će tako i ostati, mada će mnogi reći da je povoda bilo. Takmičimo se sa daleko najmlađom ekipom u Ligi (čak i u Evropi) i nekada naizgled malo, za nas može značiti mnogo. Dakle, za nastavak verovanja u svoje dečačke snove naših mladih fudbalera, potrebno je obezbediti minimum uslova za ispunjenje istih, potrebno je i za to se zalazemo, da sve bude – REGULARNO!

Svojim sportskim prijateljima, posebno klubovima sa kojima igramo do kraja (Železničar, Javor, IMT i Radnik) želimo svu sportsku sreću i neka iz ovih duela uspešniji izađe onaj čiji tim na terenu pokaže više, odnosno – DA IGRAČI I TRENERI NA TERENU ODLUČE! – navedeno je u saopštenju.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.