Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zvezda proslavila Đurđevdan i dobila ikonu! Otac Šovljanski: Posle uspešne, želimo vam još bolju sezonu

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Crvena zvezda je na poklon dobila ikonu Svetog Georgija (Foto: FK Crvena zvezda)

Dani radosti na stadionu “Rajko MItić”. Posle titule, sedme u nizu, proslavljen je Đurđevdan.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Salernitana – Atalanta (18:00) je 1.80.


Na klupskoj slavi Sv. Velikomučenik Georgije, bili su generalni direktor Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Mijailović, operativni direktor Marko Petrović,  direktor Omladinske škole Nikola Jelić, trener Vladan Milojević, kapiten Aleksandar Dragović… Crveno-beli su od sveštenstva Hrama Svetog Save, koji su predstavljali otac Dragan Šovljanski i protođakon Mladen Kovačević, na poklon dobili ikonu.

Lomljenje slavskog kolača (Foto: FK Crvena zvezda)

Najpre bih želeo da vam čestitam najveći hrišćanski praznik, zaposlenima, kao i igračima, uz pravoslavni pozdrav Hristos Vaskrse, Vaistinu Vaskrse. Zatim vam čestitam krsnu slavu kluba, koju veoma svetovno proslavljate svake godine, uz želju da Sv. Velikomučenik Georgije, kao vaš zaštitnik i nebeski čuvar uvek bude na pomoći. Ovo su dani velike radosti za nas pravoslavne hrišćane. Posle veoma uspešne sezone, želimo vam da sledeća godina bude još bolja nego ova i da nam gospod podari zdravlja i svako dobro. Crvena zvezda na osnovu veličine kluba zaslužuje da ima jednu takvu ikonu svoga zaštitnika, a kao što svi znamo FK Crvena zvezda je i u svoj statut uneo proslavu Sv. Velikomučenik Georgije, kao svoju krsnu slavu. Nadamo se da će ova ikona, na posebnom mestu da krasi stadion i da će svako u nekom momentu moći da priđe i da se pomoli ne samo za rezultat, već za sebe i svoju porodicu – istakao je otac Dragan Šovljanski.

1 komentar

1 komentar

  1. zex rosavi cionista

    06.05.2024. at 19:52

    💪

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.