Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Srbija na set od odbrane svetskog trona!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Jovana Stevanović (Foto: FIVB)

Srbija je pred odbranom svetskog trona. Nedostaje još samo set. Srpske odbojkašice u finalu u holandskom Apeldornu vode protiv Braziča 2:0 (26:24, 25:22)!

Na meču Radnički 1923 – Crvena zvezda, naša kladionica nudi kvotu 3.80 za igru X-2.

Sjajno igraju devojke koje su ponos države. Reskirale su i grešile na servisu, ali su u bloku i napadu sjajne. Iz svih problema izlazile su upravo blokada, u prvom setu čak šest, u drugom su na taj način duplirale prednost, blokom Jovane Stevanović. Na njen servis je napravljena serija 7:0 kojom je Srbija otišla na 19:13.

Napred devojke. Još samo set!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.