Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

SRBIJA OVO ODAVNO NIJE VIDELA Zvezda pred “delijama” srušila večitog rivala i posle osam godina osvojila krunu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Odbojkaši Crvene zvezde, novi šampioni Srbije (Foto: Starsport)

Nekada je jedna (klupska) odbojkaška utakmica, ona odlučujuća, umela da privuče više gledalaca nego celo fudbalsko kolo zajedno. Naravno, u kraćoj ligi nego što je sada. Desilo se to pre mnogo godina u Novom Sadu, u majstorici između Vojvodine i Crvene zvezde. Ponovo je Zvezda bila akter. U meču odluke je bila bolja od Partizana i posle osam godina postala šampion države – 3:0 (25:23, 25:18, 25:18) za 3:2 u finalnoj seriji plej-ofa!


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Dalas – LA Klipers biti ubačeno više od 212 poena.


Tribine dvorane na Banjici bile su prepune gotovo pola sata pre početka utakmice. Posebno iznenađenje priredile su “delije”, koje su posle dugo vremena došle da pruže podršku i na dbojkaškoj utakmici.

Izgleda da je vredelo, s te tačke gledišta. Iako i sami iznenađeni ovakvim ambijentom, odbojkaši Zvezde su bolje otvorili meč, brzo stekli četiri poena viška, ali se Partizan iznova vraćao i u finišu prvog seta prvi put poveo (21:20). Usledili su odlični momenti u igri crveno-belih. Preokrenuli su, stekli dve set lopte. Prvu nisu iskoristili, ali drugu jesu.

Veoma dobro su crno-beli igrali do sredine drugog seta, ali je tada usledila sjajna serija crveno-belih. Serijom 7:1 stigli su do 20:13 i predvorja pobede.

Slično je bilo i u trećem delu meča. Predvođen Milijom Mrdakom, dobar je bio Partizan do sredine seta, ali je tada usledilo odvajanje Crvene zvezde, kiju je trećim as servisom za 15:12 ka tituli poveo Dušan Nikolić. Nedugo potom, usledio je četvrti neodbranjiv servis za 17:12, a kada je u finišu trećeg seta tim Ivice Jevtića stekao šest poena viška, epilog je bio izvestan.

Prvi put od 2016, Zvezda je na srpskom odbojkaškom tronu! Partizan nije uspeo da odbrani titulu.

 

4 Komentara

4 Comments

  1. Grobarche

    26.04.2024. at 20:51

    Jel imamo neke šanse u boćanju, zna li se šta?

    • Bolic

      27.04.2024. at 17:40

      Nije lepo poprckavati glodarčiće,hihi

  2. Možda ako Oskar nije čuo za neki sport

    26.04.2024. at 21:35

    Nema
    Od 2012-te, nema šanse ni u tom boćanju.

    • Ćorak

      27.04.2024. at 08:52

      Eventualno u klikerima mada ni to nije sigurno.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.