Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

ODBOJKAŠKA “VATRA” Oglasio se Partizan: Naša deca su naterala fudbalske navijače da dođu na utakmicu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Veliku bitku vode odbojkaši dva kluba (Foto: Starsport)

Crvena zvezda i Partizan pred prepunim tribinama dvorane na Banjici igraju majstoricu za titulu prvaka države u odbojci. Ambijent je za ovaj trofejni sport nestvaran i u Srbiji nije viđen godinama. Jer, na tribini su se u znak podrške odbojkašima pojavile “delije”.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Feniks – Minesota biti ubačeno više od 207 poena.


Tim povodom, na društvenim mrežama se oglasio Partizan.

– Naša deca su u prethodnim utakmicama bila toliko glasna, da smo za ovu utakmicu dobili protivnike u fudbalskim navijačima. Za druge se navija, Partizan se voli – stoji na zvaničnom nalogu Partizana.

Crvena zvezda je u finalnoj seriji povela 2:0. Partizan je uzvratio sa dve pobede u pet setova. U meču odluke, crveno-beli vode s 2:0 u setovima.

6 Komentara

6 Comments

  1. Gile iz Švapca

    26.04.2024. at 20:31

    Kme, kme, kme. Jel vam i to smeta, sekto??? Gospodine Živančeviću servirajte im još slika da “pocrču”…

  2. cccc

    26.04.2024. at 20:32

    opet cmizdre.jbt jel ima i jedan klub tog jugoslovenskog udruzenja da ne kuka.dosli navijaci.sto vasi fudbalski nisu dosli.

    • Kmeee

      26.04.2024. at 21:14

      Nema

  3. JA

    26.04.2024. at 21:21

    Kakav debilizam…jel ovi imaju odbojkaske navijace? Mada sad vise ne prate ni odbojku, samo kosarku…ali nece ni to jos dugo, dobice i tu po p….

  4. Realna slika RASPALOG PROJEKTA JSD

    26.04.2024. at 23:46

    Njihovi nisu ni na dva fudbalska derbija bili u stanju da napune Jug,nego jedva 35% te tribine!? Pa šta je bilo ??? Pa nema ih! Brajko moj oni ni nepostoje. U areni ih bude 20000,al dođu i braća iz Hrv,Mujezini iz BiH…

  5. VecaBGD

    27.04.2024. at 03:01

    Samo da ti objasnim JSD -ovco…nema tu fudbalski ili odbojkaski navijaci, navijas za sportsko drustvo ali ok, zene u crnom moraju uvek da kmece nesto i vicu nepravda.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.