Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STANKOVIĆ: Živković? Ako je to on…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dejan Stanković zadovoljan posle pobede (Foto: FK Crvena zvezda)

Crvena zvezda je u prvoj kontrolnoj utakmici pobedila Bravo sa 2:1. Nije četa Dejana Stankovića blistala, što je i normalno ako se zna da je najteža faza priprema završena.


Novi Zeland: Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Taranaki – Manavatu biti ubačeno manje od 177 poena.


Šef stručnog štaba Crvene zvezde je poručio da su utisci fenomenalni i da igrači rade dobro. Dejan Stanković je jedino nezadovoljan bio suđenjem.

Utisci su fenomenalni i ovo je pokazatelj da momci rade i da se ponašaju dobro. Za prvu kontrolnu utakmicu posle sedam dana, rekao bih da sam prezadovoljan. Videlo se i da je umor prisutan, ali to je normalno i ne bih da se ponavljam kao svi treneri. Kad igraš za Zvezdu, onda i na prijateljskim utakmicama treba da ostaviš jak i dobar utisak. Neko je odigrao 45, neko 60, neko 30, ali ćemo nadoknaditi minute za sve. Imamo još tri dobre kontrolne utakmice, nastavljamo u istom ritmu. Da se malo odmorimo i da nastavimo sa dobrim radom. Sudija je unosio nervozu, primetio sam da igrači mogu da dobiju žuti ili crveni karton, tako da sam reagovao da bih to sprečio.

Dejan Stanković je potom govorio o debitantu Kingsiju Kangvi, ali i napadaču Rišairu Živkoviću koji je postigao dva gola.

Kangva pokriva dosta pozicija. Počeo je ispred odbrane, pa je otišao poludesno. Ima intenzitet, igra sa obe noge i pravo je pojačanje za Crvenu zvezdu. Nikolić se vratio na teren, videlo se da mu fale utakmice, ali kvalitet je tu. Sanogo na štoperu je adaptacija. Mnogo nam je dao i pokazao, on ispred odbrane rešava dosta situacija, adaptirao se, kao i Gobeljić, pa i Pićini. Što se Živkovića tiče, prvi gol mnogo lep, drugi iz dobre akcije. Ako je to on, to je dobro za nas – zaključio je Stanković.

PEŠIĆ: Uzmem najveći magnet koji imam i privlačim igrače

BOBAN MARJANOVIĆ: Muči me vremenska razlika, ali volim da igram za reprezentaciju

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.