Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Stanojević: Svi fudbaleri su pokazali karakter

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksandar Stanojević (Foto: Starsport)

Posle velike borbe fudbaleri Partizana su savladali Spartak u Subotici u 26. kolu Superlige. Pogodak je dao Bibars Natho u završnici iz penala. Trener Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan posle utakmice.


PREMIJER LIGA: Od 17:30 igraju Mančester siti – Mančester junajted, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.40. 


Teška i zahtevna utakmcia. Spartak podigro nivo forme, a teren je bio težak. Subotičani imaju izuzetne igrače, dobrog trenera, to smo očekivali. Teško je pobediti u Subotici – rekao je Stanojević za televiziju Arena sport.

Ponovo je čovek odluke bio Natho.

– On je bio na nivou, ali su svi fudbaleri pokazali karakter – dodao je Stanojević.

Trener domaćina Nebojša Vukčević nije bio previše nezadovoljan.

Bili smo spremni za praznik fudbala i održali smo obećanje. Igrali smo na gol više. Čestitam Partizanu na pobedi. Izvinjavam se zbog moje reakcije kod gola – rekao je Vukčević i dodao:

Partizan igra pravi fudbal, mi smo danas igrali dobro ofanzivno i defanzivno. Partizan je naše pokušaje neutralisao u završnici akcije. U nekoliko situacija su fantastično defanzivno zatvorili prostor i zato se nalaze tu gde jesu.

PROČITAJTE JOŠ:

BIĆE POLEMIKE Partizan poveo iz penala koji je dosuđen dva minuta kasnije posle signala iz VAR sobe, Subotičani ljuti (VODEO)

SLS Natho iz penala u 85. minutu doneo pobedu Partizanu u Subotici (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.