Budimo u kontaktu

FIFA

STATUS SELEBRITIJA BIO KORISTAN Milinković-Savić o saradnji sa Piksijem: Naučio sam mnogo…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Sergej Milinković-Savić i Dragan Stojković (Foto: Starsport)

Navijače “orlova” polako hvata fudbalska “groznica”! Ovome je doprinelo mnogo faktora – od sjajnih nastupa u Ligi nacija, pa sve do nedavno održanog žreba u Frankfurtu.


LIGA ŠAMPIONA: Naša kladionica daje kvotu 2.35 na pobedu Sportinga protiv Marselja u Lisabonu za utakmicu koja je na programu od 21.00.


Reprezentacija Srbije je u usponu forme kada je najvažnije – pred nastup na Mundijalu u Kataru. Briljirala je na poslednje dve utakmice u Ligi nacija, a nešto kasnije je bila “nagrađena” povoljnim žrebom za kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo, što je dovelo do toga da u našoj zemlji zavlada blaga euforija.

Pošto su “orlovi” svojim sjajnim partijama skrenuli pažnju na sebe, FIFA je odlučila da odradi intervju sa jednim od njihovih najboljih igrača – Sergejom Milinković-Savićem. Zvezda italijanskog Lacija je, ipak, odlučila da smiri strasti:

– Idemo utakmicu po utakmicu i pokušaćemo da vežemo dobre rezultate. Naš cilj je da prođemo grupu – rekao je on i podsetio da je i pre četiri godine u Rusiji bio deo tima koji je u grupnoj fazi igrao protiv Švajcarske i Brazila, s tim da je sada umesto Kostarike sada tu Kamerun.

ROĐEN U ŠPANIJI, IGRA ZA SRBIJU

Zatim je istakao kako je došlo do toga da izabere reprezentaciju Srbije:

– Rođen sam u Španiji, a kasnije sam živeo u Austriji. Moja mama je Srpkinja, otac je iz Bosne i Hercegovine. Mnogo vremena smo tokom odmora provodili u Srbiji. I to je razlog zašto sam izabrao reprezentaciju Srbije. Iako nisam odrastao ovde, mnogo vremena sam proveo u Srbiji i imao sam želju da nosim ovaj dres.

JEDVA ČEKA PRVENSTVO

Imao je komentar i na grupu koju su “orlovi” dobili na Mundijalu:

– Prvo sam bio razočaran zbog žreba, bilo bi lepo da igramo sa novim reprezentacijama, ali kad sam razmislio pomislio sam da je to dobra stvar. Pokušaćemo da ostvarimo bolje rezultate nego u Rusiji. Iskreno, jedva čekam Svetskog prvenstvo – apostrofirao je popularni SMS, koji je potom pričao o saradnji sa selektorom Draganom Stojkovićem:

– Kada je Stojković postao selektor bilo nam je čudno da imamo tako poznatu ličnost za trenera, da će upravo on isticati gde grešimo i slične stvari. Prošla je godina otkako je selektor, možda i malo više, a definitivno sam naučio mnoge stvari od njega koje će mi biti korisne do kraja karijere. Njegov status ‘selebritija’ je takođe bio veoma koristan, pošto nam je dao ono šta nam je zaista trebalo – oblikovao nas je u pravi državni tim. Preneo nam je znanje i to je sigurno jasno svima koji su gledali ovaj tim u kvalifikacijama – zaključio je Sergej.

PROČITAJTE JOŠ:

DOBRA VEST ZA “DELIJE” Zvezda bi trebalo da bude jača za meč sa Panatinaikosom

NESTVARAN SNIMAK SA SVADBE Dok se svatovi vesele, ona gleda crno-bele! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.