Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STICANJE ISKUSTVA Još jedno Zvezdino dete otišlo na pozajmicu

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Ilija Babić je imao dobru sezonu u Grafičaru (Foto: Instagram.com/rfkgrafičar)

Crvena zvezda je u jednom danu dva svoja mlada igrača poslala na pozajmice u druge klubove.


ALŽIR: Od 19 igraju ES Setif – USM Alger, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.65. 


Posle Andreja Đurića koji će se do decembra “kaliti” u Domžalama, na pozajmicu odlazi i Ilija Babić. Talentovani krilni napadač debitovaće u elitnom rangu srpskog fudbala, ali u dresu Mladosti GAT, klubu koji takođe debituje u Superligi.

Babić je izdanjima u Grafičaru opravdao poverenje rukovodstva Crvene zvezde, pa je ovog leta aktivirana opcija produžetka ugovora za još godinu dana. Postojala je mogućnost da se 19-godišnji fudbaler priključi pripremama prvog tima, ali je ta opcija na kraju otpala. Stručni štab Zvezde je procenio da je i za Babića i za klub najbolje da bude prosleđen tamo gde će imati značajnu minutažu, koju u ekipi Dejana Stankovića izvesno ne bi imao.

Mladost GAT je sredina u kojoj bi Babić mogao da dodatno sazri, bitno je da je “bonus” igrač, što treneru Branku Žigiću pruža dodatne opcije. U prošloj sezoni na 28 mečeva postigao je šest golova i upisao četiri asistencije.

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE ZA PENZIJU Iskusni vezista se dogovorio sa superligašem! Igra i sa 37 godina

OGLASILI SE NOVOPAZARCI Evo šta će klub da preduzme povodom kazne od šest mečeva bez publike

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.