Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STIGLA ZAMENA ZA BELIĆA Partizan doveo Ekvadorca Kastilja! (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kastiljo u Šahtjoru (Foto: Shaktar Donetsk/YouTube/Printscreen)

Kristijan Belić je novi fudbaler AZ Alkmara. Partizan i Čukarički će od transfera zadnjeg veznog da inkasiraju po dva miliona evra. U Humskoj nisu gubili vreme i već su pronašli zamenu.


AUSTRALIJAN OPEN Novak Đoković će u sredu od 11 časova da odigra svoj meč drugog kola protiv Alekseja Popirina. Kvota na tačan rezultat 3:1 u kladionici MaxBet je 4.15.


Partizan je doveo Denila Kastilja. Reč je o ekvadorskom vezisti koji ima svega 19 godina. Stiže na pozajmicu iz ukrajinskog Šahtjora. Kapiten je mlađih selekcija Ekvadora.

Denil Kastiljo nije uspeo da se nametne u Šahtjoru. U Partizanu će da provede šest meseci na pozajmici. Za sada je nepovoljna informacija da ne postoji otkupna klauzula. Razlog je taj što Šahtjor ne želi da se odrekne veoma talentovanog fudbalera kog je doveo iz LDU Kuita za pola miliona evra.

Ekvadorac je visok 190 cm i veoma je snažan igrač. Došao je po dgovoru Igora Duljaja i Darija Srne. Videćemo da li će da pomogne Partizanu u borbi za titulu sa Crvenom zvezdom.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.