Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

SUDAR SA ŠAMPIONOM Engleska je moćna! “Orlići” najavljuju napad na tri boda (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Mlada reprezentacija Srbije je na teškom ispitu (Foto: Notingem Forest, FSS)

Mlada reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. utakmicom protiv Engleske, aktuelnog prvaka Evrope u ovom uzrastu (U21). Sudar sa favoritom je na programu u četvrtak, 12. oktobra od 20:45 na stadionu “Siti Graund” u Notingemu.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Pamatinaikosa protiv Bajerna (20:15) je 1.50.


Posle dvodnevnog rada u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, izabranici selektora Dušana Đorđevića su u sredu otputovali u na Ostrvo. ”Orlići” su po dolasku u Notingem odradili i poslednji trening pred utakmicu, u dobroj atmosferi, na stadionu Notingem Foresta.

TIM ZA VELIKA DELA?

Selektor Dušan Đorđević pred ispit sa Engleskom ima jasan plan.

Dušan Đorđević (Foto: Notingem Forest, FSS)

Posle svega dva treninga otputovali smo na utakmicu sa Engleskom, ekipom koja je verovatno i favorit u našoj grupi, sa izuzetnim pojedincima, koji imaju standardne uloge u svojim timovima. Takvi izazovi su prilika da pokažemo da li smo tim za velika dela. Duži period smo radili na pripremi oktobarskih mečeva. Nadam se da smo uspeli da na igrače prenesemo ideju kojom želimo da se predstavimo na ovom važnom gostovanju. Uveren sam da su momci svesni grba koji nose, odgovornosti i angažovanja koje se očekuje. Verujem da možemo da ostavimo dobar utisak – kaže Đorđević.

Stefan Mitrović je spreman i prijao mu je mini odmor posle serije utakmica.

Znam kakva je Engleska ekipa. Igramo na vrućem terenu, igramo protiv favorita, ali apsolutno verujemo da možemo da napravimo dobar rezultat. Nismo došli sa belom zastavom, daćemo sve od sebe, jer to je preduslov za svaki dobar rezultat. Idemo na tri boda – istakao je Mitrović.

ILIĆ: JEDVA ČEKAMO

Mihajlo Ilić je postao stub odbrane Partizana, a sa dva pogotka doneo je pobedu na startu kvalifikacija protiv Azerbedžana.

Imali smo iskustva sa većinom igrača koju sada nastupaju za reprezentaciju Engleske, s obzirom na to da smo prethodne godine igrali protiv istih na omladinskom Evropskom prvenstvu u Slovačkoj. Dobar su sastav sa pojedincima koji već imaju dobre karijere i mnogo iskustva u seniorskom fudbalu. Borićemo se, kao i na svakoj utakmici. Odradili smo trening na prelepom stadionu, gde sam siguran da će da bude dobra atmosfera. Svi smo raspoloženi i jedva čekamo da izađemo na teren – poručio je Ilić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.