Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SUPERLIGA “Meraklije” ubedljive na “krovu”! IMT bez bodova u ovoj godini

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Nišlije slavile na "krovu" (Foto: Starsport)

Počelo je 22. kolo Superlige Srbije. Otvorili su ga IMT i Radnički iz Niša na “krovu”.


NBA liga: Od 1:30 sastaju se Atlanta i Toronto. Kvota kladionice MaxBet na više od 244.5 poena je 1.83.


Meraklije su slavile možda i ubedljivije nego što se očekivalo sa 3:0. Domaći fudbaleri su u ovoj godini zabeliži sva tri poraza i trenutno se nalaze u veoma nezavidnoj situaciji.

Samo minut pre odlaska na pauzu Radnički je poveo sjajnim golom Vanje Ilića. Ruku na srce nije najbolje bio postavljen ni golman Gordić, ali to ne umanjuje sjajni udarac fudbalera iz Niša.

Ni pun minut igre nije odigran u drugom delu meča, a Radnički je duplirao svoju prednost. Ovoga puta u listu strelaca upisao je Semir Smajlagić.

Tačku na utakmicu i konačan rezultat postavio je povratnik na “Čair”, Stefan Vukić, a igrao se 71. minut. Posle poraza u Kragujevcu, “meraklije” su prošli vikend uspele da sruše Javor na domaćem terenu, a sada i IMT u Beogradu.

Superliga Srbije, 22. kolo

Petak

IMT – Radnički Niš 0:3 (0:1)
(Ilić 44, Smajlagić 46, Vukić 71)

Subota

Radnik – Partizan 13.45
Crvena zvezda – Čukarički 16.00
Železničar – TSC 18.30

Nedelja

Javor – Radnički 1923 14.00
Napredak – Novi Pazar 16.30
Vojvodina – Spartak Subotica 18.30

Ponedeljak

Mladost – Voždovac 16.30

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.