Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SVE STOPIRANO DO MAKABIJA Zvezda potom ulazi u trku sa vremenom, želi da dovede još dva-tri igrača…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Mrkela, Stanković i Terzić trenutno razmišjaju samo o revanšu sa Makabijem (Foto: Starsport)

Zvezdaška javnost u glavi ima samo jedno, da se u utorak pobedi Makabi iz Haife u revanš meču plej-ofa i da se obezbedi plasman u Ligu šampiona. To je trenutno i primarni cilj uprave crveno-belih.


Na meču Bornmut – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za igru 2&3-5.


Pisao je “MaxBet” sport u petak da postoji interesovanje Al Fejhe za Milana Pavkova, ali da Crvena zvezda neće da žuri sa odlukom, već želi da sačeka ishod dovoboja sa šampionom Izraela, pa možda odluči da pusti i gorostasa iz Begeča, ali i Ohija Omoijuanfa.

Kako saznaje “MaxBet sport”, Crvena zvezda će do srede ujutro da zaustavi sve radnje. Želja je da sve strukture u klubu budu fokusirane na dvoboj sa Makabije iz Haife. Posle bi se ušlo u trku sa vremenom oko dovođenja fudbalera na dve pozicije. Naravno, dosta toga će da zavisi od toga da li će četa Dejana Stankovića od septembra da igra u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

Naš portal je jutros pisao da bi mogao da dođe novi golgeter, ali ne samo on… Uvideli su u upravi Crvene zvezde da bez desnog beka ne može. Svaka čast Strahinji Erakoviću na defanzivi, ali ofanzivno ne stoji dobro, Osman Bukari nema nikakvu pomoć. To je i logično ako se zna da se dete Crvene zvezde tokom cele karijere školovalo da bude štoper.

Od Mihaela Murilja iz Anderlehta se odustalo, jer je preskup. Na Marku Marinu i njegovim saradnicima je da od srede pa do 1. septembra pronađu idealno rešenje. Svakako će da bude lakše ako se Crvena zvezda plasira u Ligu šampiona. Omaleni vezista je do sada pogodio sa dolaskom Osmana Bukarija, “delije” se nadaju sličnom poslu i kada je reč o desnom beku, pa i golgeteru.

PREPORUČUJEMO:

“MARAKANA” JE RASPRODATA Zvezda moli sve navijače da pogledaju ovaj lep spot (VIDEO)

NAVIJAČKA EUFORIJA Rasprodato! Makabi čeka pakao krcate “Marakane”! Iz Haife stiže rekordan broj navijača

10 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.