Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

NE MIRUJE Crnogorski političar opet kritikovao Đokovića i napao Dejvis kup

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković izlati na teren (Foto: Starsport)

Srpski teniseri su prebrodili prvu brigu i plasirali su se u polufinale Dejvis kupa u Malagi gde ih čeka Italija. Oni su na megdan Velikoj Britaniji izašli uz pesmu “Veseli se srpski rode” koju peva Danica Crnogorčević.


BUNDESLIGA: Od 20:30 igraju Keln – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na igru NG 2.25.


To se nije dopalo političkom analitičaru iz Crne Gore Ljubomiru Filipoviću, koji je na društvenim mrežama napao najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića.

Kosovo i Crna Gora! Preterano! Đoković nastavlja da promoviše svoju rusko-srpsku nacionalističku agendu! Dejvis kup, treba da se stidite – napisao je Filipovič na Tviteru.

Ovo je drugi napad Filipovića na Đokovića. Krajem septembra je tražio da se najbolji teniser sveta doživotno suspenduje zbog objave na društvenim mrežama.

3 Komentara

3 Comments

  1. Milan R

    24.11.2023. at 10:29

    Šta njemu nije jasno, ako i malo zna istoriju ili da je nešto u životu pročitao ili bar obišao ove naše balkanske prostore, video bi i znao da je sve to Srpsko.
    U pesmi su opevane Srpske svetinje i mesta gde su i ničeg spornog tu nema. Samo pevamo o našem ne o tuđem , a tuđe i ne želimo nikad.
    Kako kaže naš narod OTETO PROKLETO
    Neka Gospod da zdravlja i sreće svakom čoveku na ovom svetu

  2. Pero

    24.11.2023. at 11:25

    Što je briga ovog nesretnika uz koju pesmu će Srbi igrati svoje mečeve.Hteo bi da nam nanese štetu ali ne može nam ništa ko ni žaba lešnika.

  3. Aleksandar

    24.11.2023. at 15:59

    SRam da ga bude i imena i prezimena. Kakvog otpada ima pa to je strasno!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.