Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Đoković imao neprijatnost u Malagi: Čovek satima sedi u ćošku i prati me! Raspravljali smo se, ovo mi se nije desilo u karijeri!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Teniska reprezentaacija Srbije plasirala se u polufinale Dejvis kupa pošto je u Malagi pobedila Veliku Britaniju sa 2:0. Prvo je Miomir Kecmanović savladao Drejpera, a pobedu je overio Novak Đokobvić koji je bio bolji od Kamerona Norija.


LIGA 1: Od 21 igraju PSŽ – Monako, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.53.


Ipak, najbolji teniser sveta je imao neprijatnost pre meča. On je st i po pre duela sa Norijem izabran da ode na doping kontrolu.

OBAVEŠTEN SAT I PO PRE MEČA

– Još nisam uradio kompletnu doping kontrolu, sledi mi krv. Čovek u ćošku sedi, satima me prati. Imao sam raspravu, jer evo za 20 godina i kusur karijere nije mi se desilo da mene doping kontrola, i ne samo mene, izabere. Dobio sam notifikaciju sat i po vremena pre meča. Ja imam svoju rutinu i ne treba mi ometanje. Da mi uzima krv, da razmišljam da li ću moći da dam urin. Potpuno nelogična odluka. Kada sam pričao sa predstavnikom doping agnecije, rekli su mi da je razlog što će biti jako kasno i da se pruži drugoj reprezentaciji vremena da se više odmori, ali sam im onda rekao da pobednik večerašnjeg duela ne igra sutra – rekao je Đoković i dodao:

Uvek sam podržavao da se testiram ja ili bilo ko, ali ne pred meč. Šta će to promeniti? Biću tu, kad se završi meč testirajte me. Meni predstoji vađenje krvi. Nadam se da će promeniti odluku.

Srpsski teniser je ovu odluku nazvao sramnom.

Interesantno je da je ta doping agencija privatna kompanija. Trebalo bi da se povede diskusija da mi kao svetska organizacija u okviru našeg, da tako kažem, ekosistema imamo svoju agenciju. Ne znam šta bih dodao, verovatno će se tri puta tumačiti sve što kažem. Ovo je nečuveno. Ništa se ne krije, ali isto tako postoje neke granice. Oni ne razumeju šta se ovde dešava. Ne razumeju sport, ne razumeju gde se nalaze.

I TROICKOG ZVALI NA DOPING KONTROLU

Koliko je situacija neverovatna govori činjenica da su hteli da testiraju i selektora Viktora Troickog.

Čak su i mene startovali, ali su me pomešali sa Kecmanovićem. Rade svoj posao, šef im je rekao. Nema zezanja – rekao je Troicki novinarima u Malagi.

Srbija će u polufinalu da igra protiv Italije. U drugom polufinalu igraju Finska – Australija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.