Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TERZIĆ NIJE HTEO NI DA PREGOVARA Ruski klub nudio 6.000.000 za Erakovića

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Strahinja Eraković (Foto: Starsport)

Najčešće ovog leta se spominje prodaja mladog defanzivca. Crvena zvezda vaga, ali ne žuri i želi da do kraja prelaznog roka dobro profitira. Prvo su imali ponudu iz Francuske, a u sredu je ponovo stigao papir. Ovog puta ponovo je posle Zenita, klub iz Rusije.


BELGIJA: U subotu od 16 igraju Serkl Briž – Anderleht, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2. 


Kako otkriva MaxBet sport Starahinju Erakovića hoće Krasnodar. Spremni su da plate obeštećenje od oko 6.000.000 evra i da daju velike procente od dalje prodaje. I u Ljutice Bogdana nisu hteli licitaciju, već je generalni direktor Zvezdan Terzić odbio ulazak u pregovore.

Procena rukovodstva je da nije još pravi tajming za rastanak sa štoperom, da hoće da se tim posveti predstojećim važnim obavezama na dva koloseka i da se od 25. avgusta razmatra zarada od transfera. Ovakav princip je bio godinama u nazad, a u finišu prelaznog roka možda bude i jača cifra.

Nije tajna da su crveno-beli pregovarali sa Zenitom u očekivanju zvanične ponude od fascinantnih 10.000.000 evra!? Krasnodar je startovao sa dva poraza, pa posle Mihajla Banjca su hteli još jednog igrača iz Srbije. Na prvu loptu su odbijeni, a u avgustu će uslediti konačna odluka.

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO Zvezdin fudbaler pojačao Čukarički

POTOP KLUBOVA IZ BIVŠE JUGOSLAVIJE Lekcije dele Maltežani, Lihtenštajnci, Farani, Islanđani…

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.