Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TEST SA FJORENTINOM Bahar ne menja napadački stil! Od starta – poslednje pojačanje

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Barak Bahar (Foto: Starsport)

Nema promene sistema, nema promene stila. Crvena zvezda u sredu uveče ima poslednji test (20 sati) protiv Fjorentine, a šampion Srbije želi novom pobedom završi pripremni period.


PRIJATELJSKI MEČ: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Fjorentine (20:00) je 2.85.


Isprobavao je Bahar razne varijante tokom rada na Zlatiboru, u duelima protiv selekcije Užica i banjlučkog Borca, da bi u Sankt Peterburgu bili vidiljivi tragovi njegove osnovne ideje. Crvena zvezda će u generalnoj probi za početak sezone ponovo da igra sa trojicom štopera i vrlo ofanzivnim „vingbekovima“.

Za razliku od duela sa TSC-om moguća je samo jedna promena. Debi u trećem mandatu u crveno-belom dresu trebalo bi da upiše povratnik iz američkog Kolumbusa Miloš Degenek. On bi trebalo da čini poslednju liniju, zajedno sa Milanom Rodićem i Srđanom Mijailovićem.

Miloš Degenek (Foto: Starsport)

Kapiten Aleksandar Dragović je umoran, ali ne bi bilo nemoguće da zaigra 45 minuta.

Na novim pozicijama dejstvovaće Osman Bukari (desno) i Stefan Mitrović (levo). Ispred odbrane će da igra Marko Stamenić, nešto ispred njega Kingsi Kangva, koji je trenutno u prednosti u odnosu na Gelora Kangu, i najefikasniji igrač pripremnog perioda Mirko Ivanić.

U napadu su mesta rezervisana za Pitera Olajinku i Žan Filipa Krasoa. Značajnu minutažu trebalo bi da dobiju u nastavku mladi Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić i Jovan Mijatović. Možda i debituje Uroš Kabić.

Šampion želi da zasija na “generalci” pred svojim navijačima, kao dobar zalet za sezonu punu izazova, pogotovo u Ligi šampiona.

Fjorentina je oko 11 sati stigla u Beograd. Očekuje se preko 20.000 navijača na tribinama stadiona “Rajko Mitić”.

1 komentar

1 komentar

  1. Aleksandar

    26.07.2023. at 14:38

    Cekam vec dugo kada ce neko da napise Fiorentina, a ne Fjorentina, ali nema sanse!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.