Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

TI MENI SERDARE, JA TEBI VOJVODO Anćeloti nahvalio Mančester siti pred dvoboj sa Zvezdom

Darko Noveski

Objavljeno

,

Karlo Anćeloti o novoj sezoni Lige šampiona (Foto: Beta/AP)

Počelo je! Nova sezona Lige šampiona donosi nova uzbuđenja. Trofej brani Mančester siti, a “građani” su svakako jedan od favorita da odbrani krunu. Četa Pepa Gvardiole večeras od 21 čas na Etihadu dočekuje našeg šampiona Crvenu zvezdu.


LIGA ŠAMPIONA Real Madrid u sredu od 18.45 dočekuje Union Berlin, a kvota na igru 1-1 u kladionici MaxBet je 2.10.


Real Madrid, najtrofejniji klub Evrope, svoj meč igra u sredu od 18.45 kada mu na “Santjago Bernabeu” kada mu u goste dolazi Union Berlin. Trener “kraljevskog kluba” Karlo Anćeloti je nahvalio Mančester siti i stavio ga kao prvog favorita za odbranu trofeja u Ligi šampiona.

Mančester siti je favorit, jer ima tim koji mu je omogućio da osvoji LŠ prošle godine. Taj tim jedva da se promenio. Međutim, LŠ u završnoj fazi uvek ima iznenađenja. Naše je da se takmičimo do kraja. Mogu da kažem da moramo da budemo u finalu, ali da nećemo imati veliki pritisak – izjavio je Anćeloti na konferenciji za medije u Madridu.

On je istakao da je Real spreman za novu sezonu Lige šampiona.

Nikada ne mislimo da smo favoriti, neće to da kažu ni predstavnici Mančester sitija. Ja sam rekao da su oni favoriti pošto su aktuelni evropski šampioni. Spremni smo, kao i prethodne godine. Dobili smo nekoliko kvalitetnih pojačanja – dodao je trener Reala.

Anćeloti je odgovorio i na pitanje novinara da li bi mogao da zamisli da Rafael Nadal jednog dana postane predsednik Reala.

Florentino Perez je najbolji mogući predsednik Reala. Ponosam sam na Nadala. Sviđa mi se zato što navija za Real – istakao je Anćeloti.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.