Budimo u kontaktu

ITALIJA

TOPLA PRIČA IZ MILANA Stanković se fotografisao sa Albancima! Evo šta su oni rekli o njemu (FOTO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Dejan Stanković je oduševio navijače iz Albanije (Foto: Beta / AP)

Popularni Deki je veoma popularan među navijačima, što i nije čudno, s obzirom na to koliko se borio i trudio u svojim igračkim danima. Takođe, doprinosio je kvalitetom, što je na kraju dovelo i do osvajanja titule šampiona Evrope.


FA KUP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Barnlija protiv Ipsviča je 1.88. Utakmica počinje u 20.45.


Dejan Stanković je 2010. godine sa Interom osvojio Ligu šampiona i tako zauvek postao besmrtan, najviše među navijačima tog kluba. Ova konstatacija se još jednom potvrdila u nedelju kada je na programu bio slavni “derbi dela Madonina”.

Naime, grupa navijača pod nazivom “Inter klub Albanija”, iskoristila je priliku da se upozna sa popularnim Dekijem i da sa njime naprave fotografiju. Trener Sampdorije je, naravno, pristao na to, što je oduševilo pomenute simpatizere koji su se kasnije oglasili sledećim saopštenjem:

– Dekijevo poštovanje prema navijačima Intera je toliko veliko da prevazilazi sve predrasude. Imali smo sreću da ova dva dana delimo isti hotel sa Sampdorijom u Milanu, a nakon što se predstavili kao “Inter klub Albanija”, zaista smo bili dirnuti toplinom i tim rečima “piacere tutto mio” (zadovoljstvo je moje) kada smo ga pozvali da se fotografiše s nama i našim transparentom – stoji u saopštenju navijača, uz fotografiju, i dodaje se:

– Nećemo da stanemo ovde. Uvek ćemo da idemo napred sa klupskom bojama u našim srcima, ciljem za miran svet u našim mislima, puno ljubavi prema svima koji poštuju Inter i osećajem strasti koji gajimo prema timu našeg srca. Forza Inter!

PROČITAJTE JOŠ:

Turski klub potvrdio: Atsu je pronađen živ!

NBA LIGA Dalas prvi put pobedio bez Dončića! Vučevićev dabl-dabl za pobedu protiv “ludog Srbina” (VIDEO)

9 Komentara

9 Comments

  1. Крцун Звезда Тито - једна секта!

    07.02.2023. at 10:20

    Крцунови потомци су први меч од оснивања одиграли у Тирани…Албанија- Крцунова Звезда 6-2…то су њихова браћа,као и ујо Просинечки…о плакању за Титом на сред Маракане да и непричам…у пракси вечити југословени,Крцунова чеда…

    • Aleksandar

      07.02.2023. at 11:56

      Kaze navijac Jugoslovenskog Sportskog Drustva Partizan. Nadji na youtube kako siptar pred utakmicu sa Srbijom u Tirani kaze kako navija za Partizan!

      • Laziale

        08.02.2023. at 18:57

        Imaju petokraku oba kluba na grbu iz istog ste semena nikli.😁

  2. Don

    07.02.2023. at 10:54

    Ma je li moguce, stub srpstva??? Ma laze slika, sve su to lazi Bodiroge….

  3. BojanPFC

    BojanPFC

    07.02.2023. at 12:20

    Šta je tu čudno,slikala se braća.

  4. Sasa

    07.02.2023. at 16:47

    Zamislite kakva bi histerija nastupila u režimskim medijima da je neki Partizanovac ovo uradio.

    • Ilias Kurtwši

      07.02.2023. at 17:26

      Ne mora,oni su dio vas: Rafer,Ljuan i Đavat Prekazzi, Jeton Kumnova,Gezim Ljalja,Kujtim Šalja,Azmi Rustemaj,Kadri Lapaštica,Orhan Azulaj, Faidilj Vokri,Asoan Džoši, Skender Cimili, Agron Cana,Fahrudi Jusufi… Itd,itd

    • Aleksandar

      07.02.2023. at 17:58

      Nisam primetio da su mediji protiv vas. Nikad nisu ni bili. Jos iz vremena drzave cije ime jos uvek nosite u nazivu JSD!

  5. Laziale

    08.02.2023. at 18:57

    Imaju petokraku oba kluba na grbu iz istog ste semena nikli.😁

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.