Budimo u kontaktu

ENGLESKA

TRANSFER Bio je otkrovenje Mundijala u Kataru, sada dolazi na Enfild

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Aleksis Mekalister (Foto: Beta/AP)

Bio je apsolutno otkrovenje Svetskog šampionata u Kataru. Iako svetlost reflektora nije bila uperena ka njemu, odigrao je maestralno i sa saigračima iz reprezentacije Argentine okitio se titulom šampiona. Pobrao je zaslužene pohvale, a sada je došlo vreme da njegova izdanja naplate klub i on lično. U pitanju je Aleksis Mekalister.


Na meču Aston Vila – Brajton, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 4+.


Prema pisanju britanskih medija, Argentinac irskih i škotskih korena bi uskoro trebalo da potpiše za Liverpul. Prema tim navodima, Brajton je prihvatio ponudu tešku 70 miliona evra i odlični vezista će da se preseli na Enfild.

Brajton je i prvi evropski klub u karijeri 24-godišnjeg fudbalera. Došao je poslednjeg dana januara 2020. iz Boke Juniors, a samo ove sezone je na 39 utakmica u Premijer ligi i FA Kupu postigao 12 golova i upisao tri asistencije.

PROČITAJTE JOŠ:

LUKOVIĆ PRED VELIKU BITKU Jedva čekamo utakmicu koja ne donosi samo polufinale EP (VIDEO)

MILOJEVIĆ ZA MAXBET SPORT Odlazim srećan sa duplom krunom! Navijaću za nove uspehe Zvezde sa Baharom

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.