Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

TREĆI NEUSPEH ZAREDOM Partizan deklasiran od starog znanca sa 30 poena razlike!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Iako je tek početak pripremnog perioda, rezultati koje crno-beli ostvaruju tokom istog pomalo zabrinjavaju. Istina, to je su nastupi u kombinovanom sastavu, ali kada se pogleda semafor nije svejedno.


Brazil: Na meču Sao Paulo – Korintijans, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za igru ug 3+.


U svojoj četvrtoj prijateljskoj utakmici ove predsezone, Partizan je doživeo treći poraz. Ovoga puta je od njega bio bolji Huventud, stari znanac iz Evrokupa, a koliko je pružio slabu partiju pokazuje podatak da je izgubio sa čak 30 poena razlike – 92:62 (17:16, 25:15, 25:22, 25:9).

Crno-beli su svom protivniku uspešno parirali samo za vreme prve četvrtine. Ali, već od druge su se stvari okrenule naopako, što su Badalonci iskoristili da se odvoje na dvocifrenu prednost.

Do debakla je došlo u poslednjoj četvrtini tokom koje je španski klub srpskom dozvolio da postigne samo devet poena, te je napravila razliku plus 16 od ukupnih plus 30.

Najefikasniji u redovima Beograđana su bili Kevin Panter i Mihailo Petrović sa po 12 poena. Matijas Lesor i Zek Ledej su postigli po devet. Sa druge strane je dominantan bio Kajl Gaj sa 19 poena.

Narednu utakmicu Partizan će odigrati ponovo u Španiji, tačnije u Barseloni gde će ga istoimena ekipa dočekati u utorak od 19 časova i 30 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

ANALIZA MOKE SLAVNIĆA ZA MAXBET SPORT Kada kuvaš špagete, moraš da ih skuvaš do kraja: Budala će da ponavlja iste greške, a pametan se nauči!

OBRAĆANJE SELEKTORA PEŠIĆA POSLE BRODOLOMA Ispašće da tražim razloge… (VIDEO)

10 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.