Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

Trener Budućnosti posle meča u Prištini: Sve smo preživeli

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto. FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti su se plasirali u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencije jer su bili bolji od Ljapija, koji je predstavnik tzv. Kosova. U Podgorici je bilo 2:0 za domaće, a u revanšu u Prištini 2:2.


ARGENTINA: Od 2:30 iza ponoći igraju Aldosivi – Atletiko Tucuman, a u kladinici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.40. 


Trener crnogorske ekipe Aleksandar Nedović bio je zadovoljan.

Najbitnije je da smo prošli dalje u teškom ambijentu. Mlada ekipa je podlegla atmosferi u pojedinim momentima, ali je imala srce i borila se. Mislim da smo odigrali dobar meč, dali smo dva gola, imali prečku, još jednu šansu, nekoliko kontri koje smo mogli bolje da završimo i da umirimo celi stadion – rekao je Nedović, a prenose Vijesti.

Atmosfera na stadionu je bila burna.

U ovako organizovanom navijanju i nekim stvarima koje mi kao sportisti nikad neće biti jasne, Budućnost je pokazala da ima veliko srce. Sve smo preživeli, vraćamo se u Podgoricu srećni i zadovoljni – kazao je Nedović.

Navijačima Budućnosti nije bilo dozvoljeno da dođu u Prištinu, pa je pobeda posvećena njima.

Oni su, i pored svega, bili spremni da dođu u ovakvu atmosferu da nas bodre, da budu uz nas. Budućnost se voli na taj način. Ovu pobedu poklanjamo njima – zaključio je Nedović.

Naredni rival Podgoričana je Brejdablik sa Islanda.

PROČITAJTE JOŠ:

BOLESNE PROVOKACIJE ALBANSKIH NAVIJAČA Istakli mapu “pocepane” Crne Gore i napisali “Vi ste sledeći”!

SRAMOTA Nigerijci na očigledan način namestili utakmicu! Ceo svet im se smeje (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.