Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

Zvezda saznala potencijalne rivale u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jedan je dobro poznat

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Crvena zvezda je saznala potencijalne rivale u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kada se prvak Srbije uključuje u takmičenje. Žreb će da bude održan u ponedeljak, a evropska kuća fudbala je “skratila” listu timova koji mogu da budu protivnici crveno-belima.


Na meču Novi Pazar – Čukarički, naša kladionica nudi kvotu 3.05 za igru 2-2.


Protivnik šampiona Srbije biće jedan od timova iz ovih dvomeča: Šerif (Moldavija) – Maribor (Slovenija), Pjunik (Jermenija) – Didelanž (Luksemburg) i Linfild (Severna Irska) – Bode (Norveška).

Dakle, tek treba da bude obaljen žreb i da budu odigrani dvomeči, ali jedan od pomenutih timova je dobro poznat navijačima Crvene zvezde i nije im ostao u lepom sećanju. To je moldavski Šerif koji je crveno-bele zaustavio upravo u trećoj rundi kvalifikacija. Međutim, ove sezone igra u znatno izmenjenom sastavu i jedva je prošao prvo kolo.

Protivnik za izbegavanje je i Bode. Podsetimo, to je ekipa koja je jesenas u Ligi Konferencija pregazila Romu sa 6:1. Međutim, i ona je čini se slabija, jer je jedva prošla u sledeću rundu. Na Farskim Ostrvima je od Ki Klaksvika poražena 3:1 i otišla dalje samo zahvaljujući pobedi od 3:0 u prvom meču.

 

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.