Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TRENER GLEDA I NE VERUJE Golman Napretka odbranio dva penala za dva minuta na “Karađorđu” (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Utakmicom između Vojvodine i Napretka kompletirano je prvo kolo prolećnog dela sezone u Superligi. Novosađani su pobedili sa 1:0, a pobeda je mogla da bude i ubedljivija.


ŠPANIJA: Od 21 igraju Majorka – Atletik Bilbao, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.38. 


Zašto je tako “krivac” je golman Kruševljana Nikola Vasiljević. U 73. minutu je dosuđen penal za Vojvodinu, a odgovrnost je preuzeo Bojan Matić. Šutirao je u desni donji ugao golmanovog gola, ali ga je Vasiljević pročitao i sačuvao mrežu.

Ipak, radost nije dugo trajala. Jedan gostujući igrač je prilikom izvođenja penala pre vremena ušao u kazneni prostor, pa je sudija tražio da se penal ponovi. Sada je izvođač bio Dejan Zukić, šutirao je u suprotnu stranu, ali je i njegovu nameru pročitao Vasiljević i odbranio.

Interesantna je bila reakcija trenera Napretka Ivana Stefanovića odmah posle druge odbrane. Sa nevericom je gledao kako je njegov golman odbranio dva penala za dva minuta. Nekoliko sekundi mu je bilo potrebno da stvati šta se desilo.

POBEDA ZA ČETVRTO MESTO Vojvodina u tišini savladala Napredak

LIGA ŠAMPIONA KROZ BROJKE Birmančević u top 10 elitnih driblera! Evo ko najviše trči, šutira, ko su najbolji golmani

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.