Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SKANDAL ZA SKANDALOM Nova tuča u Crnoj Gori, sevale pesnice i kišobrani u Kotoru (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Ružne scene posle meča u Kotoru (Foto: Printksrin/X/CGsport.me)

Nove ružne scene u crnogorskom fudbalu. Posle skandala koji se dogodio u Tivtu kada su se na tribinama potukli čelnici Arsenala i Mornara, u centru pažnje našla se utakmica drugoligaškog karavana odigrana u Kotoru.


HOLANDIJA: Herenven dočekuje PSV (19:45), a kvota naše kladionice na igru 4+ je 1.85.


U 31. kolu Druge crnogorske lige za veliko iznenađenje postarali su se igrači Koma koji su u Kotoru pobedili Bokelj sa 1:0, što je donelo veliku nervozu u redovima domaćina, koji su teško prihvatili poraz. Neposredno po završetku utakmice na putu prema svlačionicama došlo je do gužve, guranja, udaranja šakama, pa čak i kišobranima.


U sukob su se umešali skoro svi igrači i članovi stručnih štabova, a na terenu su se našli i pojedini navijači sa ciljem da fizički nasrnu na gostujuće fudbalere. Član stručnog štaba Bokelja u jednom momentu ostao da leži na travi, verovatno posle zadobijenog udarca.

Situacije se ubrzo smirila, a policija je indetifikovala vinovnike incidenta. Inače, Bokelj je trenutno na drugom, a Kom na osmom mestu tabele Druge crnogorske lige.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.