Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

PRIJA MU JUŽNA KOREJA Srpski vezista produžio ugovor do kraja 2026. godine

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Paločević u Seulu (Foto: Privatna arhiva)

Dobro mu ide, pa nema razloga da menja kontinent. Godinama je u Aziji, a ostaće izgleda još par godina u Južnoj Koreji, gde je jedan od najboljih stranaca, što pokazuje i ove sezone.


HOLANDIJA: Herenven dočekuje PSV (19:45), a kvota naše kladionice na igru 4+ je 1.85.


Aleksandar Paločević je oslonac Seula, pa su dve strane produžile ugovor do kraja 2026. godine. Srpski internacionalac, koji je nastupao za Jagodinu, OFK Beograd, Vojvodinu, Aruku, Nacional i Pohang u aktuelnoj ekipi je od januara 2021. godine.

Ima odličan status, igra standardno i jedan je od važnih igrača. Sezona je krenula u martu, a vezista je na osam utakmica, postigao dva gola i upisao dve asistencije. Prošle sezone je dva puta, proglašen za igrača meseca u Južnoj Koreji.

Pavločević je mogao zimus da se vrati u Evropu, a kao opcija se spominjao Strazbur i još nekoliko ekipa. Ipak, dugo je vagao i prelomio da ne menja zemlju, gde mu dobro ide već nekoliko sezona.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.