Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Tužne vesti iz Novog Sada – preminuo Dragoljub Samardžić, bivši predsednik Vojvodine

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Dragoljub Samardžić (Foto: FK Vojvodina)

Imao je zavidnu fudbalsku karijeru, a kao čelnik klub sa severa Srbije je ostvario dobre rezultate.


SVETSKO PRVENSTVO: Kvota naše kladionice na pobedu Ekvadora protiv Senegala je 2.50. Utakmica počinje u 16.00.


Nažalost, iz Novog Sada nam stižu tužne vesti, pošto je član Skupštine FK Vojvodina, Dragoljub Samardžić, preminuo. Klub se po ovom pitanju oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Tužnog srca, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je član Skupštine FK Vojvodina i nekadašnji predsednik našeg kluba Dragoljub Samardžić preminuo jutros u svojoj 74. godini.

Bio je član Upravnog odbora FK Vojvodina u vreme kada je 2020. godine osvojen drugi Kup Srbije u klupskoj istoriji, a neposredno nakon toga je preuzeo i funkciju predsednika kluba. Sa nje se povukao u maju ove godine, nakon čega je deo kluba ostao kao član klupske Skupštine.

Takođe je obavljao i funkciju savetnika gradonačelnika Novog Sada za investicije.

Kao golman, imao je i zavidnu sportsku karijeru, pošto je, kao jedan od najmlađih u timu, bio deo ekipe Vojvodine koja je 1966. godine osvojila titulu šampiona Jugoslavije, posle čega je karijeru nastavio u Holandiji. Početkom ovog veka, obavljao je i funkciju sportskog direktora FK Vojvodina.

Vreme i mesto komemoracije i sahrane biće poznati naknadno.

Njegovoj porodici, prijateljima, Gradu Novom Sadu i svima koji su ga poznavali, fudbalski klub Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće.

PROČITAJTE JOŠ:

MOĆNA PORUKA NAJBOLJEG Jokić se obratio “orlovima” pred presudni meč na Mundijalu!

OTKRIVAMO Dobra vest za Srbiju pred sudar odluke sa Švajcarskom!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.