Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZA ZVEZDANA ZVEZDANIĆA NEMA ODMORA: Zvezda je šampion (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Youtubee.com/Crvena zvezda

Crvena zvezda je jesenji deo sezone završila ubedljivo sa 10 bodova više od prvog pratioca i večitog rivala Partizana. Fudbaleri su sada na zasluženom odmoru, ali ne i uprava koja radi na pojačanjima za proleće.


ALŽIR: Od 18 igraju Saura – Čelgum, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 0-3 golova 2.05.


Na “zadatku” je bio i Zvezdan Zvezdanić. Legendarni navijač Crvene zvezde bio je celu jesen uz crveno-bele kao i veliki broj “delija”.

Bili su vetar u leđa Borjanu, Kataiju i drugarima i Zvezda je blizu šeste uzastopne titule. Zvezdan Zvezdanić je danas poslao jasnu poruku:

PROČITAJTE JOŠ:

Tadić: Nema problema u reprezentaciji samo želimo da pobedimo Švajcarsku

ZVEZDA MOŽE DA NAPUNI KASU Evropski velikan poslao ponudu za Stefana Mitrovića!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.