Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

U akciju pomoći velikanu sa Karaburme uključila se i Crvena zvezda

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Pogled sa nekadašnje severne tribine Omladinskog stadiona na Karaburmi

Alarmantno stanje u kojem se našao OFK Beograd, velikan srpskog, ali i fudbala u nekadašnjoj državi, pokrenulo je gotovo ceo region. Prvi su reagovali navijači Vojvodine, njima su se pridružile pristalice Maribora, a u celu akciju se uključila i Crvena zvezda.


Na meču Norveška – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za igru X2&GG.


Kako je navelo Udruženje navijača OFK Beograda KPO 1994, koje je i alarmiralo javnost u regionu, šampion Srbije je odlučio da donira milion dinara na račun Udruženja, ali to nije sve. Osim toga, kako su naveli “ofkovci”, Zvezda je donela odluku da sve prošlogodišnje pozajmice u iznosu od 5.971.000 dinara preinači u trajne donacije.

Ovim putem se zahvaljujemo FK Crvena zvezda na donacijama i prepoznavanju borbe za spas kluba. Dalja upotreba svih dosadašnjih donacija biće javno prikazana na strnicama KPO – navelo je Udruženje navijača OFK Beograda.

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je igračka legenda OFK Beograda, čiji dres je nosio od 1987. do 1996. Kao funkcioner je u dva navrata bio prvi čovek “romantičara” sa Karaburme, u međuvremenu i predsednik FSS pre nego što je sredinom 2014. postao čelnik Crvene zvezde.

Takođe, OFK Beograd je matični klub aktuelnog sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele. Kao najtalentovanije levo krilo u državi u to vreme, Mrkela je kao 18-godišnjak 1983. prešao među crveno-bele i u klubu iz Ljutice Bogdana igrao do 1990.

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.