Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Ubedljiva pobeda Mege u Baru

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dragan Milosavljević (Foto: ABA liga/Mornar)

Košarkaši Mege pobedili su u Baru ekipu Mornara sa 101:85 (31:24, 19:21, 27:18, 24:22), u utakmici sedmog kola ABA lige.


NBA: U ponoć igraju Sakramento – Detroit, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.25.


Megu je predvodio Dragan Milosavljević sa 20 poena, sedam asistencija i šest skokova. Ahmad Rori postigao je 14 poena uz pet asistencija, Andrija Grbović 13 poena uz sedam skokova, a sa 13 poena meč je završio i Danko Branković.

U timu Mornara najefikasniji je bio Vladimir Mihailović sa 26 poena, Deron Rasel dodao je 19, a Marko Pecarski 14 poena i 10 skokova.

Beogradska ekipa sada ima dve pobede i pet poraza, a Mornar je na skoru tri pobede i četiri poraza. U osmom kolu Mega će igrati u Skoplju protiv MZT-a, a Mornar protiv Borca u Čačku.

ABA LIGA, 7. kolo

Nedelja

Mornar – Mega 85:101

19.00 Partizan – Split

Subota

Crvena zvezda – Cibona 92:53

Zadar – Budućnost 103:104

Igokea – Cedevita Olimpija 74:85

Petak

FMP – MZT Skoplje 101:97

Studentski centar – Borac 93:84

Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ NIKAD OŠTRIJI: Bjeković je gospodin koji je sprečio rat! Ne vide čistu krađu u Bačkoj Topoli, ali vide nepostojeći faul u Surdulici! Neka KK Partizan objavi koliko je novca dobio od države!

MUNDIJALSKA GROZNICA Najviše dolazi Argentinaca, veruju u Mesija i “gaučose”… Na aerodromu u Dohi i jedan “uljez”, pojavio se i “Marković” (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.