Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

UMALO PAO NIZ STEPENICE Tadić hteo da pokloni dres navijaču, redari skočili na njega kao da je huligan (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Youtube.com/VoetbalBookmaker

Utakmicama 34. kola završeno je prvenstvo Holandije. U poslednjem kolu Vitese i Ajaks su odigrali 2:2. Ipak, meč će da se pamti po sramnom ponašanju redara.


SERIJA A: Od 18:30 igraju Sampdorija – Fjorentina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.70. 


Kapiten tima iz Amsterdama Dušan Tadić je po završetku meča krenuo ka tribinama kako bi jednom navijaču dao svoj dres. Tada ga je okružilo nekoliko redara.

Pokušavao je kapiten “orlova” da im objasni svoju nameru, ali uzalud. Obezbeđenje nije odstupilo ni korak, a prema njemu su se ponašali kao prema huliganu. Situacija je eskalirala kada ga je jedan redar grubo gurnuo niz stepenice.

Malo je nedostajalo da Tadić padne i povredi se. Nije ni on njima ostao dužan uputivši im nekoliko oštrih reči, a malo je nedostajalo da dođe i do fizičkog sukoba. Srećom, na kraju se sve dobro završilo.

U fudbalu je normalno da igrači posle utakmice poklanjaju dresove navijačima. Otuda čudi ovakva reakcija redara.

https://www.youtube.com/watch?v=aY4Y8qhztLQ&t=35s

PROČITAJTE JOŠ:

POBESNELI BOBAN Srbin hteo da prebije provokatora, saigrači ga jedva obuzdali! Dalas ubedljivo do finala Zapada (VIDEO)

SAZNAJEMO Zatražio raskid… Stranac hoće da napusti stadion “Rajko Mitić”

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.