Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

EPILOG F4 U BEOGRADU Ekipa iz Malage prigrlila trofej

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Košarkaši Unikahe (Foto: Starsport)

Košarkaši Unikahe osvojili su trofej u FIBA Ligi šampiona, pošto su u finalu fajnal-fora u Beogradu pobedili Tenerife sa 80:75 (16:10, 22:17, 24:29, 18:19).


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Feniks – Minesota biti ubačeno više od 212 poena.


Unikahu je do pobede i trofeja u Beogradskoj areni vodio Kendrik Peri sa 17 poena, 14 je dodao Nihad Đedović, dok je 11 postigao Tajson Karter.

U redovima Tenerifa najefikasniji su bili Kajl Gaj sa 18, Đorđo Šermandini sa 16 i Marselinjo Uertas sa 14 poena.

Prethodno je treće mesto na fajnal-foru osvojila je Mursija koja je u meču za treće mesto pobedila Peristeri sa 87:84 (27:23, 17:12, 19:20, 24:29).

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ludvig Hakanson sa 22 poena, Dastin Sleva je dodao 12, a Troj Kupejn 11 poena. U ekipi Peristerija najbolji je bio Džo Regland sa 24 poena.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.