Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

UOČI ŽREBA ZA KUP SRBIJE Zvezdi otvoren put u četvrtfinale, četiri prvoligaša prete članovima elite

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Pehar namenjen osvajaču Kupa Srbije (Foto: Starsport)

Da li iko može da stane na put Crvenoj zvezdi u njenoj nameri da osvoji Kup Srbije? Posle ispadanja crno-belih u Sremskoj Mitrovici, jasno je da je klub iz Ljutice Bogdana najveći favorit u ovom takmičenju.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Milana protiv Salcburga je 1.53. Meč počinje u 21:00.


Ipak, iznenađenja u Kupu su česta, svako ima pravo na nadu. Pred nama je žreb za osminu finala (četvrtak, 14:00). Među povlašćenim timovima su Crvena zvezda, Vojvodina, Čukarički, TSC, Radnički, Napredak, Radnik i Spartak.

Tri prvoligaša među nepovlašćenik klubovima prete članovima elitnog ranga – Železničar, IMT, Radnički (SM), Radnički (Novi Beograd). Nije isključeno da Radnički iz Sremske Mitrovice posle Partizana uzme još jedan “skalp”, ako bude imao povoljan žreb. Među nepovlašćenim su još Metalac, Novi Pazar, Kolubara, Mladost GAT

U osmini finala ne važi pravilo po kojem su članovi Prve lige automatski domaćini u duelima sa superligašima. Utakmice osmine finala Kupa Srbije na programu su 9. novembra.

PROČITAJTE JOŠ:

JUTARNJI ŠOK Osvajačica zlatne olimpijske medalje završava karijeru! Ima samo 26 godina

TRILER KOJI HIČKOK NE BI REŽIRAO Pogledajte promene na tabeli “D” grupe kako su golovi padali u Marselju i Lisabonu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.