Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

USPEH ZA ISTORIJU Novi Pazar u polufinalu Kupa Srbije

Darko Noveski

Objavljeno

,

Novi Pazar je u polufinalu Kupa Srbije (Foto: Starsport)

Istorijski uspeh napravila je ekipa Novog Pazara. Tim iz grada kraj Jošanice ostao je u borbi za trofej u Kupu Srbije.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Bajerna protiv Viljareala je 1.65. Meč u Španiji počinje u 21:00.


Ne pamti Novi Pazar ovakav uspeh. Iako se njihov tim u Superligi Srbije grčevito bori za opstanak, Novopazarci su se plasirali u polufinale Kupa Srbije.

Novi Pazar je na svom terenu pobedio Metalac sa minimalnih 1:0. Gol odluke postigao je Ćećarić u 22. minutu. Metalac je pokušao da dođe do izjednačenja, ali snage za to tim iz Gornjeg Milanovca nije imao.

Novi Pazar je prvi polufinalista Kupa Srbije. Na dobrom putu da to uradi je i Partizan koji vodi protiv Loznice. Kasnije igraju Crvena zvezda i TSC, to jest Rad i Vojvodina.

HAOS U HUMSKOJ – STANOJEVIĆ IZGUBIO ŽIVCE: Daj bre penal! Šta nam rade ovo?! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.