Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

“VEČITI” NE DOLAZE U OBZIR Braun pred potpisom za novi klub!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Lorenco Braun (Foto: Starsport)

Američki plejmejker na pragu je novog angažmana. Dobre partije u dresu UNIKS-a preporučile su ga “Ponosu Izraela”.


PRIJATELJSKA UTAKMICA: Partizan će od 17:30 da odmeri snage protiv Kluža, a kvota na pobedu crno-belih u MaxBet kladionici je 2.15.


Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Lorenco Braun, trebalo bi u narednim danima da potpiše ugovor sa ekipom Makabija. Izraelski velikan ušao je u određeni vid rekonstrukcije tima, a Braunov dolazak predstavljao bi zamenu za Vilbekina, koji je na pragu potpisa za Fenerbahče.

Američki košarkaš imao je zapaženu ulogu u UNIKS-u, za koji je na 24 meča u proseku beležio 13.8 poena, 6.1 asistenciju, 3.8 skokova i 1.5 ukradenih lopti. Pored njega, “Ponos Izraela” naciljao je i Hilijarda iz Bajerna.

Pojedini mediji su nagoveštavali da bi Lorenco naredne sezone mogao da zaigra za jednog od dva “večita” rivala, ali od toga evidentno neće da bude ništa.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVANIČNO Dženkins potpisao za FMP

Glavobolja za Pešića? Košarkaš Partizana mora na operaciju!

 

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.