Budimo u kontaktu

ENGLESKA

VELIKO SPREMANJE Mančester dovodi dva igrača, a rešava se trojice

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Hari Megvajer više nije u planovima trenera Ten Haga (Foto: Beta/AP)

Veliko spremanje na Old Trafordu. Mančester junajted će u narednu sezonu da uđe sa novim golmanom, jer David De  Hea posle 12 godina napušta klub. Njegov nasednik biće Andre Onana.


ARGENTINA: Od 20:30 igraju Platense – Sarmijento, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20.


Danima se pričalo da će kamerunski golman da se preseli u Premijer ligu. Mančester junajted se dogovorio sa Interom, a ponuda je vredna 45 miliona funti. Očekuje se da čuvar mreže doputuje u Mančester i potpiše petogodišnji ugovor.

Blizu dolaska je i Rasmus Hojlund. Kako prenose engleski mediji, danski napadač je na vrhu liste želja trenera Erika ten Haga. Pregovori sa njegovim klubom Atalantom su u završnoj fazi i očekuje se da uskoro sve bude zvanično.

ŠEST GOLOVA NA ŠEST UTAKMICA

Hojlund je u februaru napunio 20 godina, a prošlog leta je pojačao Atalantu. Pre toga je igrao za Kopenhagen i Šturm iz Graca. Prošao je sve mlađe selekcije danske reprezentacije, a za seniorski tim je odigrao šest utakmica i dao šest pogodaka.

Biće i odlazaka sa Old Traforda, a spominju se tri imena. To su Hari Megvajer, Džejdon Sančo i Skot Mektominej. Navijači bi najviše voleli da vide leđa Megvajeru koji je 2019. došao iz Leestera za 87 miliona evra i tako postao najplaćeniji defanzivac u istoriji fudbala.

Ipak, pokazao je vrlo malo. Navijači bi se uglavnom hvatali za glavu kada lopta dođe do njega jer je neretko pravio neobjašnjive kikseve.

SANČO NIJE PRIKAZAO IGRE KAO U BORUSIJI

Sančo je prošao fudbalsku školu Votforda i Mančester sitija, a ime je stekao igrajući četiri godine u Borusiji iz Dortmunda. U rodnu Englesku se vratio 2021. i to u Mančester junajted. Ipak, za dve sezone je u svim takmičenjima postigao ukupno 12 golova. Primera radi, u poslednjoj sezoni u Borusiji je u svim takmičenjima dao 16 golova.

Mektominej je dete Mančestera, a u ovom klubu je od 2002. godine. Iako mu ugovor ističe tek za dve godine, klub želi da ga proda.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.