Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Vezista prihvatio ponudu Partizana! Stanojević odigrao ključnu ulogu

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Aleksandar Stanojević (Foto: Starsport)

Izgleda da je Partizan rešio pitanje dovođenja veznog igrača. Pred vratima dolaska u Humsku je igrač koji se još sredinom prošlog meseca pominjao kao potencijalno pojačane.


KUP AFRIČKIH NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Tunisa protiv Gambije je 2.30. Meč počinje u 20:00.


U pitanju je – Srđan Mijailović (28). Kako navodi Sportski žurnal prebrođena je prepreka u činjenici da je u periodu od 2010. do 2013. godine Mijailović odigrao 52 utakmice u dresu Crvene zvezde. Igrač je prihvatio poziv crno-belih, a ključnu ulogu imao je trener Aleksandar Stanojević. Ističe se da je šef struke crno-belih objasnio Mijailoviću šta ga čeka u Partizanu i kakva će da mu bude uloga.

Srdjan Mijailovič (Foto: Starsport)

Međutim… Ne zavisi sve od Mijailovićevog “DA”. Pita se i njegov sadašnji klub, Čukarički, s kojim MIjailović ima ugovor do 2024. godine. Za sada, prema navodima Žurnala, dva kluba nikako ne uspevaju da postignu dogovor oko visine obeštećenja i perioda isplate novca. “Brđani” žele sve odmah, dok bi crno-beli da se isplata obavi u ratama.

Čukarički u petak putuje u Antaliju, na pripreme. U ekspediciji kluba s Banovog brda treba da bude i Mijailović. Ukoliko se, naravno, do sutra klubovi ne dogovore. Čak i ako Mijailović ode sa Čukaričkim, to ne bi ništa posebno poremetilo namere Partizana jer i Partizan ide u Antaliju, ali nešto kasnije. I tamo bi mogao da se zaključi posao, pa da Mijailović zaduži opremu kluba iz Humske.

Čini se da će na kraju Srđan Mijailović da zaigra za Partizan.

UZVRAĆA UDARAC Nole tuži Vladu Australije! Evo koliko novca će da traži

KAKVA PARTIJA… Istorijski meč Nikole Jokića, razvalio je Kliperse!

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.