Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DA L’ JE TO SUDBINA IL’ KO ZNA ŠTA LI JE? Na dan kada je otišao, Milojević se vratio u Zvezdu

Darko Noveski

Objavljeno

,

Milojević se vratio kući (Foto: Starsport)

Barak Bahar je definitivno bivši trener Crvene zvezde. Novi je Vladan Milojević, dobro poznato lice koje je crveno-belima donelo dve titule, grupnu fazu Lige Evrope i dve grupne faze Lige šampiona. Ipak, malo ko zna da se sudbina baš poigrala sa sjajnim stručnjakom.


SRBIJA Novi Pazar od 15 časova dočekuje Spartak iz Subotice. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.75.


Popularni Klark Kent donosio je samo uspehe na stadion “Rajko Mitić”. Čak je klub napustio i kada je imao veliku prednost u odnosu na Partizan. Crvenu zvezdu je napustio posle neuspelog pokušaja da korz grupnu fazu Lige šampiona dođe do baraža za Ligu Evrope, a taj cilj upropastio je penal Žandera u poslednjim minutima dvoboja u Atini protiv Olimpijakosa. Vladan Milojević je 21. decembra 2019. godine napustio klupu Crvene zvezde i predao je legendi kluba Dejanu Stankoviću.

Tačno četiri godine kasnije, 21. decembra 2023. godine, Vladan Milojević će zvanično da se vrati kući. Preliminarni dogovor je postignut sinoć između Zvezdana Terzića i trofejnog stručnjaka, a danas bi zvanično trebalo da bude potpisan ugovor na dve i po godine.

Vladan Milojević je po odlasku iz Zvezde vodio Al Ahli iz Saudijske Arabije, AEK iz Atine, Al Etifak, APOEL i Apolon. Kipar mu je bila poslednja stanica, ali nigde nije bio uspešan kao na “Marakani”.

4 Komentara

4 Comments

  1. Iz šljivika

    21.12.2023. at 09:31

    Crko dabogda, i onako sam sendvicar koji botujte na štetu zvezde

  2. Krcunov sljam

    21.12.2023. at 09:40

    Nigde nije bio uspešan kao u fkcz gde je dobijao nameštene titule.

    • Nenad

      21.12.2023. at 10:26

      Čoveče, idi leči se. Tvoja dijagnoza je Zvezdatitis. Izješće te mržnja tako zlog!

  3. U IME ISTINE I PRAVDE

    21.12.2023. at 11:09

    NE ZEZ.NA STRANU, ALI PAMTIMO LI BISERE VLADANA MILOJEVIĆA??? UNIVERZALCI GOBELJARDO, SRNA,MILUN ŠTOPERČINA,DEGENEK,A ONDA RAZNI LIKOVI POPUT ŽANDERA,TOMANEA, VAN LAPARE, JIRKE, ONOG ENGLEZA KOME NI IMENA NE MOGU DA SE SETIM, PA GOMILE LIKOVA ZA ČIJE JE DOVOĐENJE SVESNO AMINOVAO ,A ODLIČNO ZNAO DA NISU NI ZA PODSAVEZNU LIGU. OK NE SPORIM DA JE U SUŠTINI SOLIDAN TRENER I PRISTOJAN ČOVEK, KAO I DA SU NJEGOVE EKIPE BILE “LOW COAST” U ODNOSU NA NPR OVU BUREKOVU. AKO JE PAMETAN ,A TO ĆU MU I LIČNO REĆI JER GA ODLIČNO POZNAJEM, ON NE BI TREBALO NIKOGA OD IGRAČA DA SE ODREKNE DOK SE SAM NE UVERI U TO KO JE KAKAV I DA LI MU TREBA,JER BUREKOVA ISKUSTVA SU NEUPOTREBLJIVA. MOŽDA JEDINO UKOLIKO STVARNO DOĐU ZA BUKARIJA TE NEPRISTOJNE PONUDE OD 10;11 MILKI ILI NEŠTO SLIČNO ZA MIJATA ALI NE NIKAKO ZA 5 KAO ŠTO BI GA ZLOTVOR LOPINJA ZAVALIO NA KECU! TO NIKAKO! DEČKO JE ZREO IGRAČ I UZ BAR JOŠ PROLEĆE I NAREDNU LIGU ŠAMPIONA GDE ĆE MU CENA OTIĆI U NEBO,NIKAKO GA NE BI RANIJE TREBALO PRODAVATI! NARAVNO TREBA DA SE PORADI NA LOPINJOVOM KRAJU!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.