Budimo u kontaktu

ITALIJA

Vlahović izabrao broj u Juventusu, “stara dama” ima novu zvezdu! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović u Torinu (Foto: Beta/AP)

Fudbalska vest dana je dolazak Dušana Vlahovića u Juventus u transferu vrednom 75 miliona evra. Tokom popodneva, srpski internacionalac je baš na svoj 22. rođendan potpisao ugovor sa torinskim velikanom vredan sedam miliona evra godišnje. Ostalo je još da Dušan izabere broj na dresu.


AKN: Na meču Gambija – Kamerun, naša kladionica nudi kvotu 5.75 za igru GG2.


Iako je čuveni stručnjak za transfere Fabricio Romano tokom dana objavio da će Vlahović na leđima da nosi broj 28, ispostavilo se da nije bio u pravu. Vlahović je izabrao “sedmicu” koja je ostala bez vlasnika od odlaska Kristijana Ronalda u Junajted!

Da se u Torinu rađa nova zvezda, nagovestio je Juventus objavom u kojoj umesto već čuvenog “CR7” stoji “DV7”.

Svakako da Vlahović u Torinu počinje novo poglavlje karijere. Prelaskom u Juventus, on je postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji. Do sada je to bio Luka Jović, čiji dolazak iz Ajntrahta je Real platio 63 miliona evra.

Liga Konferencije postidela Partizan… Čiji je Dušan?

BONUĆI ZAGRLIO VLAHOVIĆA Kakva dobrodošlica u tabor Juventusa!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.