Budimo u kontaktu

ITALIJA

Liga Konferencije postidela Partizan… Čiji je Dušan?

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Twitter.com/Juventus FC)

Najlepšu čestitku Dušanu Vlahoviću za 22. rođendan svakako je uputio Juventus, ugovorom vrednim sedam miliona evra godišnje, zvanično potpisanim tokom popodneva. Naravno da je to najvrednija, ali i samo jedna od mnogobrojnih.


Brazil Paulista: Na meču Santos – Botafogo, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru 1-1.


Srpskom napadaču su ovog petka, na dan kada je napunio 22 godine, između ostalih, čestitali njegov matični klub Partizan, ali i UEFA, putem zvaničnog Tviter naloga Lige Konferencije. Ipak, svako na svoj način, a oni se veoma razlikuju.

Liga Konferencije je to učinila kratkom porukom sa fotografijom Vlahovića u dresu Partizana tokom večitog derbija.

S druge strane, Partizan je sopstvenom detetu rođendansku čestitku poslao uz njegovu fotografiju u dresu – Fjorentine.

Čija je bila prikladnija? Čini se da je UEFA pogodila…

Jer, Dušan Vlahović je dete Partizana. Leta 2018. je prešao u Firencu za nepuna dva miliona evra. Juventus ga je “violi” platio 70 miliona. Uz dodatnih pet… Posle lekarskih preg

BONUĆI ZAGRLIO VLAHOVIĆA Kakva dobrodošlica u tabor Juventusa!

POHVALA LEGENDE Bufon o Vlahoviću: U moje vreme nije bilo takvog igrača

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.