Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

VLAHOVIĆ NIJE MOGAO DA SE ODAZOVE PIKSIJU Poslao je kasno sinoć jasnu poruku (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Oglasio se Dušan Vlahović (Foto: Starsport)

Samo čudo bi moglo da spreči reprezentaciju Srbije da se posle 24 godine ili prvi put otkako je samostalna država da se plasira na Evropsko prvenstvo. Dovoljan nam je bod protiv Bugarske u Leskovcu ili da Crna Gora ne pobedi obe utakmice u novembru protiv Litvanije i Mađarske na stadionu Pod Goricom.


EVROLIGA: Crvena zvezda – Monako (sreda 20.00), kvota na pobedu crveno-belih u kladionici Maxbet iznosi 1.60


Imao je Dragan Stojković Piksi kadrovskih problema. Nije mogao da računa na jednog od svojih najboljih igrača. Povređen je bio napadač Dušan Vlahović.

Ipak, vedeta Juventusa je pomno pratila šta se sinoć dešavalo na beogradskoj “Marakani”. Odmah po završetku meča okačio je sliku i jasnu poruku. Na fotografiji su bili fudbaleri Srbije koji zajedno slave trijumf, a ispod je tri srca u bojama naše trobojke.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.