Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VOJVODINI PRETI ŽESTOKA KAZNA “Staru damu” će skupo da košta ponašanje navijača! Jedan transparent je posebno sporan…

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Navijači Vojvodine u Kragujevcu (Foto: Starsport)

Dešavanja iz Kragujevca mogla bi skupo da koštaju Vojvodinu. “Stara dama” napravila je veliki uspeh i plasirala se prvi put u finale kupa posle četiri godine, ali su navijači bacili senku na njihovu pobedu.


NBA: Kvota na pobedu Denvera protiv Lejkersa u našoj kladionici je 2.05. Utakmica počinje u 4:00. 


Imala je Vojvodina podršku sa tribina. Novosađani su organizovano išli u Kragujevac, a među navijačima našao se i prvi čovek kluba, Dragoljub Zbiljić.

Kako prenosi “Sport klub”, Vojvodina se nalazi pred žestokom sankcijom jer su njeni navijači iskazali više puta ponašanje sa elementima nacionalizma, rasizma i verske netrpeljivosti. Na tribini na kojoj su se nalazili “firmaši” stajao je veoma uvredljiv transparent.

Prokleta avlija, puna je balija! – pisalo je na transparentu navijača iz Novog Sada.

Jedna od spornih zastava u Kragujevcu (Foto: Starsport)

Pored toga, sa tribina mogla su da se čuje uvredljiva skandiranja, a viđeno je i još nekoliko spornih zastava. Disciplinska komisija FSS pokrenula je u četvrtak postupak protiv Vojvodine.

3 Komentara

3 Comments

  1. Misa_Pa

    26.04.2024. at 06:47

    Sta su ljudi lose urafili ?
    Doneli transparent koji je istinit ?

    Đavoli koji vam je šejtan ?

    Naime kada se skipa iz srca Srbije i ekipa iz Zemuna ujedinecsa muslimanskom navijačkom grupom Manijaci i redovno se posećuju ,grle , ljube . . . Tu je onda sve jadno . . .

    I ako smo protivnici zestoki ,moram da podrzim navijače Novosadske stare dame , i da konstanrrujem . . . Prokleta avlija , puna je balija !!!!

  2. luda_ekadrila

    26.04.2024. at 08:28

    Sta bi im na ovo rekao stari Cika Daca ? oni su daleko od ozbiljne navijacke grupe , njih su ja mislim cigani ugasili zar ne ?

    PROKLETA AVLIJA PUNA JE BALIJA .

    Podrska Slaninarima !

    UF 89

  3. Nemamo pravo da pričamo više o tuđim žrtvama,a da svoje nismo ni prebrojali ni dostojno sahranili!

    26.04.2024. at 13:22

    FEĐA DUDIĆ ČESTITA DAN DRŽAVNOSTI BIH IZ SRCA ŠUMADIJE,i Grakće na Srbe a ovde lebac jede,A DETE JE IZ MEPANOG BRAKA POGREPNO MUSLIMANSKI I BALIJSKI VASPITANO I ONDA SE ČUDI SVEMU TITOISTIČKSA ,ANTISRBSKA,AUTOŠOVINISTIČKA I SOROŠEVSKA,ALI I AVLJA SRBIJA 2024. KAD U FEDERACIJI BIH VIPE NI NEMA SRBA A U HRVATSKOJ AKO SKAPIRAJU DA SI SRBIN BIVAŠ,ČAK I KAO TURISTA, OZBILJNO ISPREBIJAN!O Kosovu neću ni da pričam! U BiH federaciji na čelu sa Tuzlom,Sarajevom,Mostarom,TžZenicom,Bihaćem,Srbinsu “izumrla vežrsta”,a ako se neko drzne da samo sebe makar nazove Srbinom ,biva masakriran, kao u Visokom!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.